Trabzonspor-Hull City: 1-1 (Maç Sonucu-Özet)

03.12.2022 - 17:38 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 18:40

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada çalışmalarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, Hull City ile berabere kaldı. Detaylar.

Trabzonspor-Hull City: 1-1 (Maç Sonucu-Özet)

AJANSSPOR-HABER

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada çalışmalarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maç karşılıklı gollerle 1-1 berabere bitti.

Trabzonspor Trezeguet ile öne geçti

Maça hızlı başlayan bordo-mavili takım 4. dakikada öne geçti. Hücuma hızlı çıkan Fırtına'da Abdülkadir Ömür, ceza sahası içindeki Trezeguet'i gördü, topla buluşan Mısırlı yıldız düzgün bir vuruş yaparak takımını Hull City karşısında 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısını Trabzonspor 1-0 önde tamamladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta istifa!
Habere Git

Doğukan düştü, Ozan penaltıdan attı

Hull City aradığı golü 71. dakikada buldu. Trabzonspor'da Doğucan Haspolat'ın Doğukan Sinik'i düşürmesi sonrası maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen milli futbolcu Ozan Tufan ise skoru 1-1 yaptı.

Bakasetas ve Woods arasında gerginlik

Maçın 76. dakikasında Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas ile Hull City'den Ryan Woods arasında bir gerginlik yaşandı. İki oyuncunun birbirine girmesinin ardından takım arkadaşları oyuncuları ayırdı. Karşılaşmanın hakemi iki oyuncuya da sarı kart gösterdi.

Bruno Peres 9 ay sonra geri döndü

Öte yandan, bordo-mavili takımda Bruno Peres 9 ay sonra takıma geri döndü ve maça ilk 11'de başladı. Brezilyalı oyuncu karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan alındı. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig ekibinde sürpriz ayrılık! Sosyal medyadan duyurdu...
Habere Git

Visca da geri döndü

Peres, Süper Lig’de geçtiğimiz sezonun 34’üncü haftasında oynanan Adana Demirspor maçında sakatlanmış ve aşil tendonu yırtığı nedeniyle ameliyat olmuştu. 

Ayrıca, Fırtına'nın Bosnalı yıldızı Edin Visca da, yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından sahalara geri döndü. Başarılı oyuncu Hull City ile oynanan ilk hazırlık maçının 62. dakikasında oyuna dahil oldu. Visca, Süper Lig’in 2. haftasında Trabzon’da oynanan Hatayspor maçında kolundan sakatlanmış ve ameliyat olmuştu.

Rakip Crystal Palace

Fırtına, Hull City'den sonra bir başka İngiliz kulübü Crystal Palace ile, Antalya kampının ardından ise 10 Aralık'ta Kocaeli'de Kasımpaşa'yla karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler