Hatayspor - Trabzonspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (11'ler)

25.09.2023 - 08:09 | Son Güncellenme: 25.09.2023 - 19:07

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak. İşte Hatayspor - Trabzonspor maçının 11'i ve tüm detayları...

Hatayspor - Trabzonspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (11'ler)

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor, Mersin'de Volkan Demirel'li Atakaş Hatayspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Trabzonspor, art arda 3. galibiyet istiyor

Sezona Antalyaspor galibiyeti ile başlayan Trabzonspor, Galatasaray ve Çaykur Rizespor'a kaybetti. Bordo mavililer, Kasımpaşa karşısında görkemli bir galibiyet alırken, Beşiktaş'ı da 3-0'la geçti. Trabzonspor ligde 9 puan topladı.

Hatayspor namağlup

Hatayspor ise sezona 5-1'lik Pendikspor galibiyetiyle başladı. Bordo beyazlılar Kasımpaşa, Alanyaspor, Adana Demirspor ve Vavacars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı. Ligde yenilgi yaşamayan Hatayspor 7 puan topladı.

İlgini Çekebilir
VİDEO - Volkan Demirel, eşiyle birlikte mikrofonu eline aldı!
Habere Git

Hatayspor ile Trabzonspor'un eskikleri

Atakaş Hatayspor'da eksik ya da cezalı isim bulunmuyor.

Trabzonspor'da Pepe, Orsic, Joaquin Fernandez ve Hüseyin Türkmen maç kadrosunda yer almayacak.

11'ler belli oldu

Hatayspor: Erce, Ghoulam, Burak, Kilama, Kamil, Massanga, Bashiru, Aburjania, Strandberg, Vindel, Lamkel

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Benkovic, Eren, Mendy, Bakasetas, Visca, Abdülkadir, Bardhi, Onuachu

Burak Şeker düdük çalacak

Hatayspor-Trabzonspor maçında hakem Burak Şeker düdük çalacak. Şeker'in yardımcılıklarını Serkan Olguncan ile Hüseyin Aylak üstlenirken dördüncü hakem olarak Turgut Doman görev yapacak.

Nenad Bjelica: "Hatay maçına 100 hazır durumdayız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Hatayspor’un zorlu bir takım olduğunu ancak kendilerinin de kazanmak istediklerini açıkladı. Dün gerçekleşen son antrenmanda basın mensuplarına konuşan Hırvat teknik adam, “Rakibimizin ilk 5 maçına baktığınızda kalitesini, neler yapabileceklerini görebiliriz. Bizim odak noktamız kendimiz. Neler yapabileceğimiz ve bunları nasıl yapmamız gerektiği... Maça yüzde 100 hazır durumdayız. Yüzde 100’ümüzü verebilirsek bu maçı diğer akarşılaşmalar gibi iyi sonuçla atlatabileceğimizi düşünüyoruz.” ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler