Trabzonspor'un yeni transferi Enis Bardhi, Trabzon'a geldi

11.08.2022 - 09:00 | Son Güncellenme: 11.08.2022 - 15:01

Orta sahada oyununu yönlendirecek bir oyuncu arayışına giren Trabzonspor, Levante'de forma giyen Makedon oyuncu Enis Bardhi'nin transferinde mutlu sona ulaştı.

Trabzonspor'un yeni transferi Enis Bardhi, Trabzon'a geldi

Marek Hamsik'in sakatlanması sonrasında bu bölgeyi güçlendirmek isteyen Karadeniz temsilcisi, Makedon 10 numara Enis Bardhi'ye kanca atmıştı. Görüşmeleri hızlı bir şekilde yürüten bordo mavililerin transfer komitesi kısa süre içinde de müjdeyi verdi. 27 yaşındaki süper yetenek Enis Bardhi artık Trabzonspor'da. Bordo- mavili kulüp, tecrübeli orta saha oyuncusu ve kulübü Levante ile anlaşmaya vardı.

Kopenhag maçlarına yetişti

Şampiyonlar Ligi play off turunda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Enis Bardhi transferini bu kritik maçlara yetiştirdi.

Avcı'nın en sevdiği tip oyunculardan

Enis Bardhi tam olarak Abdullah Avcı'nın sevdiği tip oyunculardan. Farklı özellikleriyle birkaç pozisyonda birden oynayabiliyor. 10 numara, yardımcı forvet, merkez orta saha ve kanatlarda görev alabiliyor. Topsuz oyunda da başarılı olan Makedon yıldız, meşin yuvarlağı ayağına aldığı zaman ise kafası hep yukarıda. Bu da oyun görüşüne katkı sağlıyor. Doğru pas açılarını görmesini kolaylaştırıyor. Topla yaptığı driplinglerle de basit şekilde adam eksiltebiliyor. Rakip kaleye yaklaştıkça panik yapmayan, sakin yapısıyla da doğru pas kanallarını bulabiliyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da bir ayrılık daha yaşandı!
Habere Git

Pas uzmanı 

Fırtına'nın yeni transferi Enis Bardhi'nin uzmanlık alanı pas. İsabet oranı yüksek. Bunu da yana geriye oynayarak değil, dikine oynayarak da yapabiliyor. Kadife ayaklarıyla topa ilk dokunuşu da mükemmel olduğu için oyunun doğru şekilde yönlendirilmesine ve hızlanmasına katkı sağlıyor. Savunma arkasına koşu atan arkadaşlarına verdiği ölçülü paslarla da pozisyonlar hazırlıyor.

Bardhi Trabzon'da

Dün Levante'de takım arkadaşlarıyla vedalaşan ve evrak işlemleri tamamlanan Enis Bardhi, Trabzon'a geldi. Yıldız oyuncunun Trabzon'a gelmesinin ardından Trabzonspor Kulübü de bir paylaşım yaptı.

İşte o paylaşım:

Fenerbahçeli Alioski ile takım arkadaşı

Enis Bardhi, Fenerbahçe'nin 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Ezgjan Alioski ile de milli takımdan takım arkadaşı. Kuzey Makedonya Milli Takımı formasını 47 kez giyen Bardhi, bu maçlarda 11 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. 

Bardhi'nin ilk sözleri

Trabzon'a gelen Enis Bardhi, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok az bir işlem kaldı, son işlemleri bitirdikten sonra artık takım arkadaşlarımla ve hocamızla tanışmak olacak. Şampiyon takımın bir parçası olmak benim için bir gurur aslında. Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmek, bu şansa erişebilmek uzun süredir beklediğim bir şeydi. Benim içinde büyük bir motivasyon kaynağı bu" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler