Fırtına, Yunus Mallı için devrede!

08.01.2021 - 14:46 | Son Güncellenme: 08.01.2021 - 14:49

Ara transfer sezonunda ilk olarak Berat Aydemir’i renklerine katan Trabzonspor’un, Enzo Perez’den sonraki hedefi de belli oldu. Gurbetçi yıldız Yunus Mallı için harekete geçen Karadeniz temsilcisi tüm şartları zorluyor.

Fırtına, Yunus Mallı için devrede!

Trabzonspor'da ara transfer dönemi hareketli geçiyor. 

Fanatik Gazetesi’nin haberine göre, dönem dönem Bordo-Mavililerin gündeminde olan Yunus Mallı’nın transferi için ciddi adımlar atılıyor. Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg’un gözden çıkardığı milli oyuncunun bonservissiz transfer edilebilecek olmasından ötürü, Trabzonspor cephesini düşündüren tek konu oyuncunun talep ettiği ücret. Alman ekibinden yılda 2.3 milyon Euro kazanan tecrübeli yıldızın, yıllık 1.8 milyon Euro civarlarında bir maaş istediği öne sürülüyor.

Tavan Maaş Nwakaeme’de

Bordo-Mavili takımın en yüksek maaş alan ismi olan Anthony Nwakaeme, yıllık 1.5 milyon Euro kazanıyor. Trabzon’un, bu yüzden Mallı’ya yıllık 1 milyon Euro artı performansa dayalı bonuslar içeren bir teklifle gittiği öğrenildi.

EURO 2021 hedefi Trabzonspor için avantaj

Pandemi nedeniyle ertelenen ve bu yaz düzenlenecek olan EURO 2021’de Milli Takım formasını tekrar giymek isteyen gurbetçi futbolcu, düzenli olarak forma giyebileceği bir kulüpte kendini göstermek istediği için talep ettiği maaşı düşürmeye hazırlanıyor. Hem on numara, hem de kanatlarda oynayabilen yıldız oyuncu, ekonomik şartlara uyduğu takdirde teknik direktör Abdullah Avcı’nın da istediği bir oyuncu konumunda.

Senin için hazırladığımız haberler