Trabzonspor'da kara bulutlar! Sakatlıklar peş peşe...

20.08.2023 - 16:27 | Son Güncellenme: 20.08.2023 - 16:54

Trabzonspor, Süper Lig'de yeni sezona sakatlıkların pençesinde başladı. Mislav Orsic, Joaquin Fernandez ve Visca'dan sonra Trezeguet de sakatlandı.

Trabzonspor'da kara bulutlar! Sakatlıklar peş peşe...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Trabzonspor, maratona şanssız bir start verdi. Bordo-Mavililer'in iki yeni transferi hazırlık kampında sakatlandı. Son olarak Galatasaray maçında Trezeguet'ten kötü haber alındı.

Galatasaray maçından sedye ile çıktı

Geçtiğimiz gün oynanan Galatasaray maçında Sacha Boey ile girdiği mücadele sonucu sakatlanan Trezeguet, 50. dakikada kendisini yere bıraktı. Oyuna devam edemeyen futbolcu, kenara sedye ile geldi.

Kaburgası kırıldı

Trezeguet’nin yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol göğüs bölgesindeki kaburgasında kırık tespit edildi. Trabzonspor, konuyla ilgili yaptığı açıklamada oyuncunun tedavisine başlandığını kaydetti.

İlgini Çekebilir
Trezeguet'in sakatlığı belli oldu! Kaburgasında...
Habere Git

En az 3 hafta yok

Trezeguet'in tedavi sürecinin ne kadar süreceği ile ilgili bir açıklama yapılmazken, 28 yaşındaki oyuncunun en az 3 hafta süreyle sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Yeni transferler sahaya çıkamadı

Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez, henüz resmi maça çıkamadan sakatlandı. İngiliz kulüp Southampton'dan gelen Mislav Orsic ve La Liga temsilcisi Real Valladolid'ten transfer edilen Joaquin Fernandez çapraz bağ sakatlığı yaşadı.

Orsic Ocak'ta, Fernandez Ekim'de dönecek

Mislav Orsic'in Ocak ayı sonunda, Joaquin Fernandez'in ise Ekim başında iyileşmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan MHK ve TFF'ye çağrı: "Maçın skorunu hakemler belirledi"
Habere Git

Visca 2 maç kaçırdı

Yeni transferlerden katkı alamayan Trabzonspor, Edin Visca'da da şanssızlık yaşadı. Geçen sezonun büyük bölümünü kaçıran Visca sezon başında sakatlandı. Kasık gerilmesi yaşayan Boşnak futbolcu 2 maç kaçırdı. Tedavi sürecinin bugün bitmesi beklenen futbolcu hazır olduğu takdirde gelecek maçlarda süre alabilecek.

Senin için hazırladığımız haberler