Ahmetcan Kaplan'ın Ajax'a Transfer Tamamlandı! İmzalar Atılıyor...

16.08.2022 - 13:44 | Son Güncellenme: 16.08.2022 - 13:52

Trabzonspor transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un genç savunma oyuncusu Ahmetcan Kaplan, Hollanda devi Ajax'a imza atıyor. Detaylar.

Ahmetcan Kaplan'ın Ajax'a Transfer Tamamlandı! İmzalar Atılıyor...

Son olarak sol bek oyuncu İsmail Köybaşı ile yollarını ayıran Trabzonspor'da, genç savunma oyuncusu Ahmetcan Kaplan da yuvadan uçmak üzere...

Ahmetcan Kaplan, Ajax'a transfer oluyor

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor altyapısından yetişen ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın A Takım'a kazandırdığı 19 yaşındaki Ahmetcan Kaplan, Avrupa'nın futbolcu fabrikası Ajax'a transfer oluyor.

İmza için Hollanda'ya gidiyor

Fırtına'nın genç stoperi Ahmetcan Kaplan'ın Ajax'a transfer süreci tamamlandı. Oyuncu, Danimarka'dan Hollanda'ya geçecek ve yeni kulübü ile sözleşme imzalayacak.

10 milyon Euro

Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden biri gerçekleşirken bordo-mavililer, Hollanda ekibi ile 10 milyon Euro'ya anlaştı. 

Yüzde 15 pay ve bonus

Yapılan uzun soluklu görüşmeler sonucunda Trabzonspor, sonraki satıştan da yüzde 15 pay alacak. Ayrıca Ahmetcan'ın performansına göre 2 milyon Euro civarında bonus da sözleşmeye eklendi.

İlgini Çekebilir
Kopenhag -Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Habere Git

Trabzonspor kariyeri

Futbola Trabzonspor alttyapısında başlayan ve sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden genç oyuncu, çıktığı 18 maçta 1 asist kaydetti. Başarılı oyuncu bordo-mavili formayla 1 Türkiye Ligi, 2 Süper Kupa ve 1 Türkiye U19 Ligi şampiyonluğu yaşadı.

İlgini Çekebilir
Aslan, Kerem Aktürkoğlu için harekete geçti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler