Fırtına’ya Komşu’dan Polonyalı golcü!

06.06.2021 - 22:53 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 22:57

Transfere hızlı başlayan ve kadrosunu bir forvetle takviye etmek isteyen Trabzonspor, Ludogorets’te forma giyen Jakub Swierczok’u gündemine aldı.

Fırtına’ya Komşu’dan Polonyalı golcü!

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor’a sürpriz golcü adayı. Yeni sezon öncesi Parma’dan Gervinho’yu renklerine bağlayan bordo-mavililer hız kesmeden bir forvet daha almak istiyor.

Polonya Ligi'nde adından söz ettirdi

Bulgar medyasında yer alan habere göre Trabzonspor, Ludogorets' te forma giyen Polonyalı Jakub Swierczok’un peşinde. Geçtiğimiz sezon ülkesinde Piast Gliwice'de kiralık oynayan 28 yaşındaki futbolcu, attığı gollerle dikkat çekti. 

Hem forvet hem 10 numara

Piast Gliwice formasıyla oynadığı toplam 28 maçta 17 gol, 3 asistlik performans sergileyen Polonyalı için Karadeniz ekibinin Bulgar kulübüne resmi teklifte bulunduğu belirtildi. Golcü futbolcu, santrfor pozisyonunun dışında 10 numara olarak da oynayabiliyor.

 

Swierczok, Avcı'nın B planı mı?

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz günlerde beIN Sports’a verdiği röportajda 5 takviye yapmak istediklerini açıklamıştı. Bordo-mavili teknik adam, forvet transferi için eski gol kralları Alexander Sörloth ile ilgilendiklerini dile getirerek, "Sörloth keşke olsa. Başkanımız konu ile ilgili çalışma yapıyor. Bekleyelim görelim. Sörloth'u bekleyeceksek, ben beklemeye razıyım. Olabiliyorsa bizi mutlu eder, olamıyorsa B planına hazırlık yapıyoruz" diye konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler