Fitness modeli korkuttu!

08.10.2017 - 14:13 | Son Güncellenme: 08.10.2017 - 14:13

Fitness modeli korkuttu!
31 yaşındaki İsveç doğumlu model Melissa Miller'ın macera tutkusu ölümüne sebep oluyordu. 31 yaşındaki güzel Norveç'in soğuk dağlarında ölümle pençeleşti. Tırmanış sırasında hypotermia rahatsızlığı yaşayan (vücut ısısının ani düşüşü) Miller, geçici olarak bilinç kaybı yaşadı. Güzel modeli tecrübeli arkadaşları doğru müdahalelerle kurtardı.
Miller o anları şöyle anlattı: "Ben ve gruptaki arkadaşlar gezintiye çıkmak istedik ve epeyce yükseğe çıktık. Yolculuk esnasında birkaç kez fırtınaya yakalandık. Ellerimizi bile göremiyorduk. Sıcaklık fırtınayla birlikte çok düştü. Bu derece bi soğuğa alışkın değildim. 7 yıl boyunca sıcak iklimli yerlerde bulundum"
İlk hatamı yaptım. Tepe noktalara çıktığımızda vücudum terledi ve üstümü değiştirmedim. Soğuk arttıkça ıslaklığın etkisiyle daha çok üşümeye başladım. Birden vücudum kitlendi. Sadece ne kadar korktuğumu hatırlıyorum. Annemi ve babamı düşündüm. Birden bire kendime geldim ve ceketimi çıkardım. Bilincimi kaybetmeden önce arkadaşımın bana bir şeyler dediğini hatırlıyorum. Sıcaklık hissettim ve uykum geldi."
"Çok şanslıyım ki arkadaşlarım acil bir durum olduğunu çabuk fark etti. Beni tokatladılar ve üstümü baştan aşağıya değiştirdiler. Tüm grup benim için seferber oldu"
"Kendimi şanslı hissediyorum. Diğer yandan bu noktaya gelmek için çok çalıştım. Kendimle gurur duyuyorum. Böyle arkadaşlarım ve ailem olduğu için kendimi zengin hissediyorum. İnsanlara esin kaynağı olma amacım var"
Miller sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla büyük beğeni topluyor..

(Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler