Flaş açıklama: "Aboubakar'ın Galatasaray'a transferi çok zor..."

03.07.2019 - 19:16 | Son Güncellenme: 03.07.2019 - 19:16

Portekiz'in önemli gazetelerinden Record'un Porto muhabiri André Monteiro, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Aboubakar'ın Galatasaray'a transfer olma ihtimalinin zor olduğunu belirten Monteiro'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Resmi bir teklif var mı?

Porto'yla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Galatasaray'dan henüz resmi bir teklif gelmedi. Ben bu transferin olma ihtimalini zor görüyorum ama yaz transfer dönemi uzun. Ne olacağını göreceğiz.

Ze Luis'in transferi Aboubakar'ın transferini kolaylaştırır mı?

Porto, Ze Luis'le anlaştı. Şu an resmen açıklanmadı ama bu transfer olacak. Ze Luis'in transferi Aboubakar'ın çıkışını kolaylaştırmaz. Porto çift forvetle oynuyor. Şu an takımda 4 forvet var. Aboubakar bir fazlalık değil. Aboubakar'la Porto yeni bir sözleşme yapmak isteyebilir. Marega ve Suarez'in talipleri var. Satışları muhtemel. Porto onların satışlarından gelen parayı düşünebilir. Bu sebeple Aboubakar'ın Galatasaray'a transferi pek mümkün değil.

Aboubakar'ın bonservis bedeli ne kadar?

Türkiye'nin büyük kulüpleri Aboubakar'la ilgileniyor. Geçen sezon sakatlanmasına rağmen pazarı olan bir futbolcu. Galatasaray'ın tatmin edici bir teklifte bulunması durumunda transfer gerçekleşebilir. Yüksek kategoride bir futbolcu. Fiyatı 12 ila 15 milyon Euro arasında değişiyor. Kiralık teklifte de satın alma opsiyonunun da önem arz ettiğini söyleyebilirim. Galatasaray, Porto'yu ikna etmek zorunda.

Senin için hazırladığımız haberler