ÇBK Yenişehir Belediyesi'nde Ekrem Memnun Dönemi Sona Erdi

06.01.2023 - 19:32 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 19:41

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, 10 Aralık'ta göreve gelen başantrenör Ekrem Memnun ile yollarını ayırdı.

ÇBK Yenişehir Belediyesi'nde Ekrem Memnun Dönemi Sona Erdi

AJANSSPOR - HABER

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nı da çalıştıran başantrenör Ekrem Memnun ile yollarıını ayırdı.

Resmi açıklama geldi

Kulüpten yapılan açıklamada, "Ekrem Memnun'un organizasyonumuzla olan ilişkisi bugün itibarıyla sonlandırılmış olup, takımımız çalışmalarına yardımcı antrenörümüz eşliğinde devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

1 ay görevde kaldı

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, 10 Aralık'ta Emre Vatansever'in ardından boşalan başantrenör görevi için Ekrem Memnun ile anlaşmıştı.

İlgini Çekebilir
ÇBK Mersin Yenişehir, eski Fenerbahçeli yıldızı transfer etti
Habere Git

Memnun, Galatasaray'da efsaneleşti

Kadın Basketbolu'nda ülkemizin en önemli isimlerinden birisi olan ve Galatasaray ile Türk takımlarının kazandığı ilk Euroleague şampiyonluğunda imzası bulunan Ekrem Memnun, sarı-kırmızılı ekip ile sayısız başarılar kazanmıştı.

Ekrem Memnun'un milli takım performansı

Daha önce de yürüttüğü Kadın Milli Takımı antrenörlüğüne kısa süre önce yeniden getirilen Ekrem Memnun, ilk döneminde 2015 Kadınlar Avrupa Şampiyonası, 2016 Rio Olimpiyatları, 2017 Kadınlar Avrupa Şampiyonası ile 2018 Kadınlar Dünya Kupası'nda Ay-yıldızlı ekibimizin başında sahaya çıkmıştı.

28. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanmıştı

Ekrem Memnun önderliğindeki ÇBK Mersin, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Alagöz Holding'i mağlup ederek 28. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler