Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal gelişmesi! Opsiyon kaldırıldı...

23.03.2024 - 17:53 | Son Güncellenme: 23.03.2024 - 18:08

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın sözleşmesindeki maça dayalı sözleşme uzatma opsiyonunun kaldırıldığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal gelişmesi! Opsiyon kaldırıldı...

AJANSSPOR-HABER

Hazırlık maçında Karadağ temsilcisi Buducnost ile karşılaşan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, rakibini net bir skorla 5-1 mağlup etmeyi başardı.

Beşiktaş farka gitti

Siyah-Beyazlı takımın gollerini Gedson Fernandes, Umut Meraş, Rachid Ghezzal, Vincent Aboubakar ve Joe Worrall kaydetti.

Ghezzal gelişmesi

Kara Kartal'da üçüncü golü atan Rachid Ghezzal ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı...
Habere Git

Opsiyonu kaldırıldı

beIN SPORTS'ta yer alan habere göre; Rachid Ghezzal'ın sözleşmesindeki maça dayalı sözleşme uzatma opsiyonunun, Beşiktaş Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba'nın görüşmeleri sonrası kaldırıldığı iddia edildi. 

Ghezzal teklife daha önce sıcak bakmamıştı

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, daha önce Rachid Ghezzal'ın sözleşmesi hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Rachid Ghezzal bize "Sözleşmeme sadık kalmak istiyorum." dedi. Bizim söyleyecek bir şeyimiz kalmadı."

Bilindiği üzere Cezayirli yıldız futbolcunun belirli sayıda maç oynama süresine göre sözleşmesi uzayacaktı.

Beşiktaş satın alma opsiyonu için 3 milyon Euro ödemişti

Beşiktaş yönetimi, 31 yaşındaki yıldız futbolcuyla 10.08.2021 tarihinde 3+1 yıllık sözleşme imzalamış ve oyuncunun satın alma opsiyonu için ise Leicester City kulübüne 3 milyon Euro ödenmişti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta sakatlık! Maça devam edemedi
Habere Git

Öte yandan daha önce siyah-beyazlı takımda kadro dışı bırakılan 5 futbolcudan biri olan Rachid Ghezzal'ın da, sözleşmesindeki opsiyon maddesi nedeniyle kadro dışı bırakıldığı iddia edilmişti. Ghezzal'ın haziran ayında bitecek sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon bulunduğu, 20 maçta forma giymesi halinde bu maddenin devreye gireceği ifade edilmişti.

3 kupa kaldırdı

Beşiktaş kariyerinde 114 karşılaşmaya çıkan sağ kanat oyuncusu, 16 gol ve 32 asistlik performans sergiledi. Cezayirli yıldız siyah-beyazlı takım ile 1 Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler