Trabzonspor, Efecan Karaca'yı transfer listesine aldı

15.08.2022 - 14:23 | Son Güncellenme: 15.08.2022 - 14:37

Edin Visca'nın uzun süreli sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle sağ kanada takviye yapmak isteyen Trabzonspor'un Efecan Karaca'yı transfer listesine aldığı ileri sürüldü.

Trabzonspor, Efecan Karaca'yı transfer listesine aldı

Son olarak Kuzey Makedon orta saha Enis Bardhi, İspanyol stoper Marc Bartra ve 21 yaşındaki Faslı futbolcu Mountassir Lahtimi'yi kadrosuna katan Trabzonspor'da yine gündem transfer...

Edin Visca'nın yerine transfer yapılacak

Hatayspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahayı ambulansla terk eden ve kolunda kırık tespit edilmesinin ardından ameliyat olan Edin Visca'dan uzun süre faydalanamayacak olan Trabzonspor, Boşnak futbolcunun yokluğunu transferle kapatmak istiyor.

Fırtına, Efecan Karaca'yı listesine aldı

Bu doğrultuda Vizca'nın yerine bir yerli oyuncusu transfer etmeyi planlayan bordo mavililer sürpriz bir ismi gündemine aldı. Karadeniz Gazetesi'nde yer alan iddiaya göre Trabzonspor, Alanyaspor'un 32 yaşındaki kaptanı Efecan Karaca'yı listesine aldı. 

İlgini Çekebilir
Açıklandı! Trabzonspor'un yeni transferleri Kopenhag kadrosunda var mı?
Habere Git

Daha önce de gündeme gelmişti

Efecan, daha önce de Trabzonspor'un transfer gündemine gelen bir isim. Son olarak geçtiğimiz sezonun devre arasında bordo mavililerin kadrosuna katmak için harekete geçtiği tecrübeli yıldız için iki kulüp arasında anlaşma sağlanamamış, Karadeniz ekibi Başakşehir'den Edin Visca'yı transfer etmişti.

Sezona iki asistle başladı.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılı Haziran ayı sonunda bitecek olan Efecan Karaca, geçtiğimiz sezon 39 maçta 6 gol ve 15 asistlik performans sergilemişti. 32 yaşındaki bi sezon Alanyaspor'un Karagümrük'ü 4-2 mağlup ettiği karşılaşmaya ilk 11'de başlamış ve iki golün asistini yapmıştı. Tecrübeli oyuncu ligin ikinci haftasındaki Beşiktaş karşılaşmasında ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. 

Senin için hazırladığımız haberler