Flaş Fortounis açıklaması! Canlı yayında açıkladı...

27.03.2019 - 17:38 | Son Güncellenme: 28.03.2019 - 11:10

Flaş Fortounis açıklaması! Canlı yayında açıkladı...

Yunanistan'ın en çok okunan gazetelerinden Gazzetta'da yazan Johnny Georgopoulos, Fenerbahçe için Konstantinos Fortounis transferini çok zor; ama imkânsız olmadığını söyledi.  

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Georgopoulos'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Fortounis Olympiakos'un en iyi oyuncusu. Yunan milli takımının da öyle... Bence son dönemde Yunanistan'ın en iyi oyuncusu hâline geldi.

 

Takımının temel oyuncusu; Çok güçlü bir sezon başlangıcı yaptı. 15 gol attı; 12 tane gol pası var. Transferi zor; ama imkânsız değil. Fenerbahçe'nin, Olympiakos'la bağlantıya geçip geçtiği yönünde bilgi yok.

 

Fakat Türkiye'de çıkan haberlerin farkındalar. Bu haberleri ne yalanlıyorlar ne de doğruluyorlar. 2020 yılına kadar Olympiakos'la sözleşmesi var. Kulüp onun için 10 milyon Euro civarında bir satış fiyatından bahsediyor. Ayrıca Fortounis'in özel bir durumu var.

 

Kendisin yaşadığı yere çok bağlı. Ayrılmayı düşünmüyor; yabancı bir ortama ya da ülkeye adapte olamayacağı gibi bir düşünceye sahip.

Olympiakos'ta olmaktan dolayı çok mutlu. Atina'da yaşamayı seviyor. Özel bir duruma sahip" dedi.

AJANSSPOR ÖZEL HABER

Skrtel'de anlaşma sağlandı! İşte yeni takımı...

Yeni sözleşme konusunda Fenerbahçe ile anlaşamayan Martin Skrtel, İtalya'nın köklü klulübü Parma ile el sıkıştı.

 

Takvim'in haberine göre tecrübeli stoper, kariyerine Serie A'da devam edecek.

 

Fenerbahçe Skrtel'e yeni sözleşme teklifinde bulunmuş, ancak tecrübeli stoper bu teklifi geri çevirmişti.

 

Fenerbahçe 1 yıllık teklifte bulunurken, Skrtel 2 yılda ısrar etmişti.

Sarı-Lacivertli takımda mutsuz olan Skrtel'in Parma ile her konuda anlaşmaya vardığı sezon bitimiyle birlikte resmi imzayı atacağı ifade edildi.

Fenerbahçe'den 15 imza!

Sarı lacivertli kulüp, futbolda altyapıya getirdiği koordinatör Serdar Dayat ve teknik koordinatör David Badia önderliğinde yıllar sonrasının planlarını şimdiden hayata geçirmeye başladı.

 

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan olmasıyla gençlere büyük önem verilirken, altyapı koordinatörlüğüne Serdar Dayat , teknik koordinatörlüğüne David Badia getirildi. 15 genç oyuncuya ise profesyonel sözleşme imzalatıldı.

 

Bu sezon tam 15 genç futbolcuya profesyonel sözleşme imzalatan Fenerbahçe, bu isimlerin kademeli olarak A takım antrenmanlarında da yer almasıyla uyum sürecini hızlandırıyor.

 

Oyuncuların beslenme alışkanlıkları, psikolojileri ve futbol dışı yaşantılarıyla da yakından ilgilenilirken; ilerleyen dönemde aralarından sivrilecek yıldızlarla A takımın ciddi şekilde beslenmesi planlanıyor.

 

İyi futbolcu yetiştirmekten öte, genç sporcuların kişisel ve karakteristik gelişimlerine de büyük önem veren sarı lacivetlilerde David Baia saha içinde yaşananların tamamına, Serdar Dayat ise oyuncuların şahsi ve saha dışı yaşantılarına odaklanıyor.

 

Gerek Dayat, gerekse Badia’nın tecrübelerine emanet edilen sarı lacivertli genç futbolcular da, şimdiden hem aile ortamını yakalamış hem de profesyonellik konusunda sağlam adımlar atmaya başlamış durumda...

 

Burada; Badia’nın Katalanca, İspanyolca, İngilizce ve iyi düzeyde Almanca ile temel seviye Türkçe biliyor olması da iletişim ve kaynaşma sürecine pozitif yansımalar yapıyor. Öte yandan A takım teknik direktörü Ersun Yanal da, gençlere dair hazırlanan raporlarla sürekli olarak bilgilendiriliyor.

 

Fenerbahçe’nin profesyonel sözleşme imzalattığı 15 altyapı oyuncusu şu şekilde:

Ahmet Oytun Özdoğan (Kaleci)

Burak Albayrak (Stoper)

 

Alparslan Demir (Sol açık)

 

Batuhan Yılmaz (Önlibero)

Mahsun Çapkan (Orta saha sol)

 

Abdullah Yiğiter (Kaleci)

 

Muhammet Ömer Çakı (Sol bek)

 

Deniz Yılmaz (Stoper)

 

Kudret Oben Saraçoğlu (Merkez orta saha)

 

Muhammed Gümüşkaya (Orta saha sağ)

Abdulcebrail Akbulut (Sol bek)

 

Cenk Alptekin (Stoper)

 

Ömer Faruk Beyaz (Forvet arkası)

 

Gürol Demirezen (Forvet)

Osman Ertuğrul Çetin (Kaleci)

Senin için hazırladığımız haberler