FLAŞ! Galatasaray'da yeni sezonun ilk transfer hedefi belli oldu!

23.05.2018 - 15:56 | Son Güncellenme: 23.05.2018 - 15:56

FLAŞ! Galatasaray'da yeni sezonun ilk transfer hedefi belli oldu!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2018-19 sezonu için transfer planlaması hazırlıklarını yaparken UEFA’nın Finansal Fair-Play kriterleri kapsamında vereceği kararı bekliyor.

 

UEFA’dan gelecek her türlü kısıta göre planlarını hazırlayan Teknik Direktör Fatih Terim’in transfer listesinde Kasımpaşa’da forma giyen Trezeguet var.

 

Kasımpaşa Kulübünün sezon başında Anderlecht Kulübünden kiraladığı ve satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini aldığı futbolcu, Terim’in gözdeleri arasında.

23 yaşındaki futbolcunun yetenekli ve gelişime açık olduğu görüşünde olan Fatih Terim’in yeni gelecek yönetim ve başkana sunacağı raporda Trezeguet’nin isminin yer alacağı belirtiliyor. (Hürriyet)

Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hilmi Öksüz de bugün Trezeguet ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu: "Trezeguet ile devam ediyoruz. Onunla ilgili Dünya Kupası'ndaki beklenti konusunda bir şey diyemeyiz. Şartların ne şekilde oluşacağını bilemeyiz. Trezeguet, Dünya Kupası'ndan sonra beklentiyi aşar ve bir taliplisi çıkarsa onu o zaman düşünürüz. Şu anda Trezeguet ile sözleşmemiz var, bir sıkıntı yok."

Senin için hazırladığımız haberler