Flaş iddia: Ahmed Kutucu tamam, sıra Erol Bulut'ta...

06.01.2021 - 11:37 | Son Güncellenme: 06.01.2021 - 11:40

Transfer haberleri... Sezon başında 18 transfer yapan Fenerbahçe'de transferde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Almanya'da Schalke forması giyen Ahmed Kutucu'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi. Peki, Ahmed Kutucu için ne kadar bonservis ödenecek? Transfer gelişmesi ve detaylar...

Flaş iddia: Ahmed Kutucu tamam, sıra Erol Bulut'ta...

AJANSSPOR-HABER

Almanya Ligi'nde Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Ahmed Kutucu ile ilgili bir transfer gelişmesi yaşandı. Ahmed Kutucu, Türkiye'den hangi takıma transfer olmak üzere? Detaylar haberimizde...

Erol Bulut onay verirse Ahmed Kutucu transfer edilecek

NTV'nin haberine göre; Fenerbahçe, Bundesliga'da sıkıntılı günler geçiren Schalke'de oynayan Ahmed Kutucu transferinde sona yaklaştı. Sarı-lacivertliler, teknik direktör Erol Bulut'un onay vermesi halinde futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

Ahmed Kutucu'nun bonservisi ne kadar?

20 yaşındaki forvet için kiralama bedeli ödemeyecek olan Fenerbahçe, isteğe bağlı olarak sezon sonunda Kutucu’nun bonservisini 2 milyon Euro karşılığında alabilecek.

Schalke'de kaç maçta oynadı?

Kariyerine Türkiye’de devam etmek istediğini menajerine ileten Ahmed Kutucu, Bundesliga’da genç yaşına rağmen 42 maçta forma giydi. Milli futbolcu, santrfor, sağ kanat ve forvet arkası pozisyonlarında görev yapabiliyor.

Andorra maçıyla A Milli Takım kariyeri başladı

Türkiye A Mili Futbol Takımı adına da gelecek vadeden isimlerden biri olarak gösterilen Ahmed Kutucu, ay-yıldızlı formayı da Andorra maçıyla birlikte ilk kez giydi. Futbolcu, Türkiye 21 Yaşaltı Takımı'nda ise 3 maçta 224 dakika süre aldı.

Senin için hazırladığımız haberler