Flaş iddia! Fikret Orman özür diledi!

06.06.2017 - 23:12 | Son Güncellenme: 06.06.2017 - 23:12

Flaş iddia! Fikret Orman özür diledi!

"Ligde düşen ve şampiyonlar adaletli..."

Ligde düşen ve şampiyonlar adaletli. Rizespor son 3 maçını kazandı ama nerdeydi 31 hafta. Rize-Trabzon arasında olaylar vardı, bu olaylar onu tetikledi. 

"Bakanlar mı maçı alıyor..."

Bakanlara teşekkür neden ediyorsunuz. Bakanlar mı maçı alıyor. Türkiye'de bakana milletvekiline yaranmak için teşekkür ediyorlar. İşi siyasileştirmeyeceksiniz. Ben bir dönem antipatik oldum. Türkiye algı medya ve sosyal medya. Birisi yalan atıyor, sonra kendi inanıyor. Tayyip Bey dünyanın en demokratik bir insanı. Atatürk kalbimdeki en büyük liderdir. Beni öldürdüler, federasyonu eleştirdim. Donkişot oldum.

Bu federasyon hangi gazete tarafından eleştirildi? Talisca ve Volkan olayında?
Federasyonun güzelliklerini söyleyecek miyiz? Evet. Turkcell TV'ye bütün gazetelerin müdürlerini koyuyorlar. Turkcell'in üst düzey yöneticisi federasyonda yetkili. Hadi eleştir.

"İzmir Marşı söyleyerek olayı siyasileştirmeyin..."

İzmir Marşı söyleyerek olayı siyasileştirmeyin. Gazetecilik yapacaksınız, orada susturucu görevi görmeyeceksiniz. Her şey para değildir. Ben gazeteci değilim. Mehmet Demirkol iyi bir gazetecidir. Gazete müdürleri yorumculuk yapıyorlar, nedesin patronuna?

"Fikret Orman özür diledi..."

Birgün kimseden böyle olsun diye duymadım. Aziz Yıldırım 6 ay ceza aldı, az dedim. Yıldırım Demirören'i eleştiriyorum. Federasyon seneye de aynı olacak.  Fikret Orman EURO Lig'e gereksiz kupa dedi. Fikret Orman Euroleague ile ilgili yaptığı açıklamalar için Türk Hava Yollarına mektup yazıp özür diledi. İlker Bey'den özür diledi. ama basın yazmaz bunu. mektupla özür dilenmez kamuyouna nasıl aktardısaynız özürüdüde öyle izah edeceksiniz.

Fenerbahçe geçen yıl sezona 1 hafta kala Aykut Kocaman'a teklif yaptı, Aykut Hoca ben bir hafta kala 40 bin kombine alınmış ben gidemem dedi.

Kongreyi bilmem. Ali Koç durup dururken aday olmadı. Aziz Bey dedi.

AJANSSPOR - TRT Spor televizyonunda konuşan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

"Kulüpler yasası hazırlanmış fakat..."

Kulüpler yasası hazırlanmış fakat futbol yokmuş. Halk Bank var, AGÜ var ama futbol yok. Şekip Bey Aziz Beye söylemiş o da bana söyledi.

 

"Ben Yıldırım Beye dedim ki!"

Ben Yıldırım Beye dedim ki! Beni davet et. Bir takım serzenişlerim olacak dedim. Şikayetlerim olacak dedim. Futbolu çok seven bir insanım. Ne Yıldırım Bey için ne de başkası için kötü bir şey demedim.

"Tribünlerde İzmir Marşı'nı okuyorlar..."

20'li yaşlarındaki Göztepeliler bilmez başarıyı. Önce şu tribünlerin siyasileşmesi sorununu çözün. Tribünlerde İzmir Marşı'nı okuyorlar. Rize'de ben bir şeye şahit oldum. Tribünler 'Recep Tayyip Erdoğan' diye bağırıyordu. Hemen susmaları istendi. 

Turkcell TV Plus, gazetelerin spor müdürlerini maaşlı çalıştırıyor. Turkcell'in CEO'su da TFF'nin yönetim kurulunda. "Fikret Orman, THY'nin ana sponsor olduğu Euroleague'e hırsızlık dedi. Yönetim Kurulu Başkanı İlkey Bey'e özür mektubu yazmış. Fikret Orman'ın Euroleague'e hırsızlık dediği için THY Yönetim Kurulu Başkanı'ndan özür dilediğini medyada görmedik nedense.

Fenerbahçe bir kaleci alacak. Ospina değil.Valbuena çok iyi transfer. En çok Passolig'i olan Fenerbahçe'de tribünler boş kalıyorsa bunu da Aziz Bey düşünmeli. Aykut Kocaman dünya çapında bir teknik adamdır. Benim İngilizcem yok, birkaç kelime biliyorum sadece. NBA maçlarında neden hep 'defence defence' diye bağırıyorlar sizce? Aykut Hoca'ya katılıyorum. Oyunu iki yönlü oynamak önemli. 

Trabzonspor-Bursaspor maçıyla ilgili Trabzonspor bir kurban verecek ama kim bilmiyorum. Ersun Hoca olabilir. Benim hazırladığım kulüpler yasasında yönetim kurulu için 25 yaş limitini kaldırıyorum. 18 yaşa çektik. Gençler girebilsin. Şekip Bey öğrenmiş, Aziz Bey'e söylemiş. Ben de ondan duydum. Kulüpler yasası hazırlanmış ama futbol için geçerli olmayacakmış!

Senin için hazırladığımız haberler