Flaş İddia! Galatasaray Transfer Listesine Liverpool'un Dünya Yıldızını Ekledi!

24.06.2023 - 21:12 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 21:34

UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesine hazırlanan Galatasaray'ın transfer listesine Premier Lig'de Liverpool forması giyen dünya yıldızını eklediği iddia edildi.

Flaş İddia! Galatasaray Transfer Listesine Liverpool'un Dünya Yıldızını Ekledi!

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ile başlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, transfer çalışmalarına hız verdi.

Geçtiğimiz sezonun başında Mauro Icardi, Dries Mertens, Sergio Oliveira, Lucas Torreira ve Juan Mata gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Galatasaray, devre arasında ise Nicolo Zaniolo'yu transfer ederek adından söz ettirmişti. Dursun Özbek yönetimi, yeni sezon öncesi yaptığı hamlelerle tekrar transfer şampiyonu olmayı hedefliyor.

Galatasaray'ın radarında Liverpoollu star!

Transfer çalışmaları ile gözleri üzerine çeken Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-Kırmızılılar'ın Premier Lig devlerinden Liverpool'da forma giyen dünya yıldızını radarına aldığı öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
Erden Timur'dan Şampiyonlar Ligi bombası! Türk asıllı yıldız ile pazarlık...
Habere Git

Mohamed Salah için harekete geçildi!

A Spor'un haberine göre Galatasaray, Liverpool'un Mısırlı dünya yıldızı Mohamed Salah ile ilgileniyor. Dursun Özbek yönetimi, yıldız futbolcu için harekete geçti.

Tüm şartlar zorlanacak

Galatasaray'ın Salah transferi için tüm maddi şartları zorlayacağı kaydedilirken, sponsor desteğinin şart olduğu ifade edildi. Dursun Özbek ve Erden Timur, bu transfer için gerekli yerlerle görüşerek mali kaynak arıyor.

Salah Galatasaray'a sıcak bakıyor

Mohamed Salah, Premier Lig ekibi Liverpool'dan ayrılarak, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. İngiliz kulüp ise ayrılık planladığı Mısırlı yıldız için yüksek bir bonservis bedeli belirlemiş durumda.

İlgini Çekebilir
3 büyüklerin listesinde! İşte o yıldız...
Habere Git

İşte Liverpool'un belirlediği bonservis

Haberde Liverpool'un Mohamed Salah'ın bonservisini belirlediği kaydedildi. İngiliz devin, yıldız futbolcusuna 20 milyon Euro'luk bir teklifin gelmesi durumunda satmaya sıcak baktığı belirtildi.

Mohamed Salah transferini sponsor desteği ile yapmayı hedefleyen Galatasaray, bonservis geliri elde etmeyi planladığı futbolculardan doğan kaynakları bu transfere yönlendirecek.

51 maçta 30 gol, 16 asist

Mohamed Salah, bu sezon Liverpool formasıyla 51 resmi müsabakada görev aldı. 30 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran dünya yıldızı, 16 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler