Fenerbahçe'de Jorge Jesus Corinthians'tan Willian Transferine Onay Verdi

11.08.2022 - 16:17 | Son Güncellenme: 11.08.2022 - 16:28

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un, Brezilya'nın Corinthians takımında forma giyen yıldız oyuncu Willian'ın transferine onay verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus Corinthians'tan Willian Transferine Onay Verdi

Süper Lig'e şampiyonluk parolası ile hazırlanan fakat ilk haftada karşılaştığı Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, takviye çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Jorge Jesus'un Brezilyalı yıldız futbolcunun transferine onay verdiği iddia edildi.

Willian için Jesus'tan onay çıktı

Milliyet'in, Lance'den aktardığı habere göre ülkesi Brezilya'nın Corinthians takımında forma giyen yıldız futbolcu Willian, Fenerbahçe'ye transfer olabilir. Sarı-Lacivertli takımın Teknik Direktörü Jorge Jesus, 34 yaşındaki kanat oyuncusunun kadroya katılmasına onay verdi.

Fulham da talip

Corinthians'ın takımda tutmak istediği Willian'ın talipleri arasında Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın da yer aldığı ifade edildi.

Tehditlerden dolayı takımdan ayrılmak istiyor

Willian'ın daha önce Libertadores Kupası'nda Always Ready takımına karşı 2-0 kaybettikleri maçtan sonra aldığı tehditlerden dolayı takımdan ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi.

İngiltere'de yıldızlaştı

Futbola Corinthians altyapısında başlayarak, Mauaense, Shakhtar Donetsk, Anji Mahaçkale gibi kulüplerin ardından Premier Lig devleri Chelsea ve Arsenal kadar uzanan kariyerinde Willian, İngiltere'de gösterdiği performans ile göz doldurdu.

Geçtiğimiz sezon Corinthians forması ile 36 karşılaşmada görev alan Brezilyalı, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Yıldızını parlattığı Chelsea'de tam 337 maça çıkan Willian, 61 gol, 62 asist kaydetti. 34 yaşındaki Brezilyalı, Arsenal formasını ise 37 maçta terletti ve 1 gol, 7 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler