Okan Buruk, Eski Öğrencisi Vedat Muriqi İle Görüştü | Transfer Haberleri

22.06.2022 - 15:38 | Son Güncellenme: 22.06.2022 - 18:24

Galatasaray transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Galatasaray, Kosovalı yıldız Vedat Muriqi transferinden vazgeçmiyor. İşte detaylar...

Okan Buruk, Eski Öğrencisi Vedat Muriqi İle Görüştü | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio'da forma giyen Vedat Muriqi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Okan Buruk, Muriqi ile görüştü iddiası

Radiosei it sitesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilmesi beklenen Okan Buruk'un, Çaykur Rizespor'u çalıştırdığı dönemde takımda forma giyen eski oyuncusu Vedat Muriqi ile telefonda bir görüşme yaptığı belirtildi. 

Cenk Ergün devreye girecek

Haberde, sarı-kırmızılı takımın yeni sportif direktörü Cenk Ergün'ün de Kosovalı yıldızın transferini bitirmek için Lazio ile bir görüşme yapacağı ifade edildi.

Mallorca bonservisini almak istiyor

Bilindiği üzere, İspanya La Liga ekiplerinden Mallorca, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Muriqi'nin bonservisini almak için İtalyan kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

Lazio indirime yanaşmıyor

Lazio'nun 28 yaşındaki golcü oyuncu için 10 ila 12 milyon Euro arası bir bonservis bedeli talep ettiği, İspanyol ekibinin ise 8 milyon Euro verebileceği kaydedildi. 

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten transfer ve proje müjdesi!
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Vedat Muriqi'nin Lazio ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor. Geçen sezon 31 maçta sahaya çıkan Kosovalı yıldız, 4 gol ve 4 asist kaydetti. Muriqi, 2020 yılında Fenerbahçe'den İtalyan kulübüne 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Portekizli orta saha!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler