Fenerbahçe Beko'yu Play-Off'tan Eleyen Kostas Sloukas, İstanbul'a Dönüyor

28.06.2023 - 23:40 | Son Güncellenme: 28.06.2023 - 23:53

Transfer haberleri | EuroLeague play-offunda Fenerbahçe Beko'yu eleyen Kostas Sloukas, Olympiakos'tan ayrılarak eski takımına dönüyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe Beko'yu Play-Off'tan Eleyen Kostas Sloukas, İstanbul'a Dönüyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

EuroLeague'de şampiyon Olympiakos'a play-offlarda elenen, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ise şampiyon Anadolu Efes'e yarı finalde kaybeden Fenerbahçe Beko, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Avrupa'da ve ülkede şampiyonluk parolası ile devam eden çalışmalarda transfere hız verildi.

Sloukas Fenerbahçe Beko'ya dönüyor

Sarı-Lacivertliler transfer çalışmalarını doğrultusunda oyuncularla temasa geçerken Sırp medyasından flaş bir iddia öne sürüldü., Telesport'un haberine göre Olympiakos'un oyun kurucusu Kostas Sloukas, eski takımı Fenerbahçe Beko'ya geri dönüyor.

Barcokas ile mutsuz, Itoudis ile kendini bulabilir

Olympiakos'ta koç Barcokas ile anlaşamayan Kostas Sloukas'ın takımda mutlu olmadığı ifade edilirken, eski takımı Fenebahçe Beko'da Dimitris Itoudis ile tekrar kendisini bulabileceği kaydedildi. 

İlgini Çekebilir
Türk Telekom'dan 6. hamle! James Palmer'i transfer etti
Habere Git

5 yıl Fenerbahçe'de oynadı

İlk olarak 2015 yılında Fenerbahçe Beko'ya imza atan Kostas Sloukas, toplam 5 yıl boyunca Sarı-Lacivertli formayı giydi. Fenerbahçe'de 1 EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Yunan basketbolcu, 3 kupa, 3 de Süper Lig sevinci yaşadı.

Sloukas'ın performansı

Sloukas, geride kalan sezonda EuroLeague'in en iyi 6. oyuncusu seçildi. 33 yaşındaki oyun kurucu, 11 sayı, 5.6 asist ortalaması ile takımına katkı sundu.

Senin için hazırladığımız haberler