Flaş! MHK Başkanı Zekeriya Alp istifa etti

20.08.2020 - 14:12 | Son Güncellenme: 20.08.2020 - 15:21

Son dakika haberi... Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp istifa etti. İşte TFF'den yapılan açıklama ve detaylar..

Flaş! MHK Başkanı Zekeriya Alp istifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Zekeriya Alp ve MHK üyelerinin istifa ettiğini açıkladı.

 

Yapılan açıklamada başkan Nihat Özdemir ile bir araya gelen Alp'in istifasını verdiği belirtilerek, "Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'i bugün Riva'da ziyaret etmiştir. Yapılan görüşmede Zekeriya Alp, MHK üyeleri ile birlikte istifa ettiğini Başkanımız Sayın Nihat Özdemir'e bildirmiştir" denildi.

Zekeriya Alp ve üyelere teşekkür edilen açıklama, "Sayın Zekeriya Alp'e ve kurul üyelerine katkıları için teşekkür eder, kamuoyunun bilgilerine sunarız" ifadesiyle son buldu.

Zekeriya Alp'in istifasının, Türkiye Futbol Federasyonu'nun eylül ayında yapılacak olağan genel kurulundan önce gelmesi dikkat çekti.

Ankara'da 1 Eylül 2020 tarihinde yapılacak toplantı, çoğunluk sağlanamaması halinde ertesi gün, yine çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise, çoğunluk aranmaksızın 9 Eylül'de yapılacak.

Zekeriya Alp ve MHK yönetimi, Süper Lig'de 2019-20 sezonunda yaşanan hakem hataları nedeniyle sezon boyunca sıklıkla eleştirilmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler