Flaş sözler: "Fatih Terim, Emre Mor konusunda kumar oynadı"

08.08.2019 - 17:32 | Son Güncellenme: 08.08.2019 - 14:52

Flaş sözler: "Fatih Terim, Emre Mor konusunda kumar oynadı"

Galatasaray Eski İkinci Başkanı Semih Haznedaroğlu sarı-kırmızılıların gündemine dair açıklamalar yaptı. Haznedaroğlu, Emre Mor konusunda çarpıcı bir ifade kullandı. Semih Haznedaroğlu, ”Fatih Terim, Emre Mor konusunda bir kumar oynadı. Ama Terim’e güveniyorum” diye konuştu.

Semih Haznedaroğlu, Radyospor'a konuştu

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayın konuğu olan Semih Haznedaroğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

"Yayıncı kuruluş meselesinin çabucak halledilmesi sevindirici"

Yayıncı kuruluş konusunun bir an önce halledilmesi önemli. TFF çok süratli hareket etti. Türkiye’de ekonomik durumlar çok istikrarsız. İstenilen gelirler elde edilemiyor. Kulüplerin yayın gelirlerine çok ihtiyacı var. Kulüpler akıllı bir şekilde kullanırsa önemli bir gelir. Bu konunun çabucak çözüme kavuşması önemli. Kötü bir rakam değil. Mevcut şartlarda imzaların atılmasını memnun edici bir gelişme olarak görüyorum.

"Falcao iyi bir transfer"

Falcao transferinin bu kadar geç gerçekleşmesinin nedenleri vardı. Rakam büyük. Konu fazla uzadı ve kamuoyu biraz fazla işgal etti. Diagne, Kasımpaşa’da başarılıydı. İstenilen verim alınamadı. Falcao iyi bir transfer. Ama bir aksilik olursa mevcut oyuncularla tabi ki devam etmek gerekiyor. Geçen sezon Fatih Terim’in etkisiyle şampiyon olundu. Bu sene de aynı başarı bekleniyor.

"Fatih Terim, Emre Mor konusunda kumar oynadı"

Galatasaray yönetimi bence mali açıdan fena işler yapmıyor. Ayrıca iyi transferler yapılıyor. Emre Mor de herkesin kabul ettiği bir oyuncu. Eğer ‘adam’ olur ve büyük futbolcu olma yönünde ilerlerse başarılı olur. Fatih Terim, Emre Mor konusunda kumar oynadı. Ama başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü Fatih Terim’e de güveniyorum. Emre de bunun farkındadır. 

"Galatasaray'ın kupayı kazanması son derece normal"

Akhisarspor daha önce sürprizlere örnek oldu. Umulmadık takımları yendiler. Galatasaray’ın kupayı kazanması son derece normal. Camiamıza hayırlı olsun. 

Senin için hazırladığımız haberler