Transfer | Galatasaray - İstanbuspor maçı bitti, gidiyor!

25.01.2024 - 22:09 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 23:49

Galatasaray-İstanbulspor maçında sahaya çıkan Alassane Ndao, Konyaspor ile anlaştı. Senegalli futbolcu, gece Konya’da olacak ve 2.5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Transfer | Galatasaray - İstanbuspor maçı bitti, gidiyor!

AJANSSPOR HABER

İstanbulspor’da yaprak dökümü devam ediyor. Valon Ethemi’nin ardından Alassane Ndao da Konyaspor ile anlaşmaya vardı. Galatasaray’a karşı ilk 11’de sahaya çıkan Senegalli futbolcu, Konyaspor ile her konuda anlaşmaya varırken, Konya’ya gideceği tarih de belli oldu.

2.5 yıllık anlaşma

Yeşil-Beyazlılarla 2.5 yıllık anlaşmaya varan 27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray maçının ardından gece Konya’ya gidecek. Nado, yarın Konyaspor ile masaya oturacak.

1 gol ve 1 asistlik katkı

Türkiye’de daha önce Fatih Karagümrük ve Antalyaspor formalarını da giyen Ndao, sezon başında Al-Ahli’den İstanbulspor’a transfer oldu. Sarı-Siyahlılarla bu sezon toplamda 21 maça çıkan başarılı futbolcu, 1 gol ve 1 asist üretti.

İlgini Çekebilir
Cimbom gitti geldi kazanmasını bildi
Habere Git

Galatasaray’a karşı 11’de çıktı

Konyaspor ile anlaşmaya varan Ndao, İstanbulspor’un Galatasaray karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıktı. 69’uncu dakikada yerini Mendy Mamadou’ya bırakan Ndao, gece de Konya’ya gidecek. 

"Ndao, Konyaspor ile anlaştı"

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Senegalli futbolcu Alassane Ndao'nun Süper Lig temsilcisi TÜMOSAN Konyaspor'a transfer olduğunu dile getirdi.

Müsabakada 66 dakika süre alan Ndao'nun durumuyla ilgili Korkmaz, "Ndao, maçtan 2-3 saat önce anlaştı. Kendisini çağırıp kafasının sahada olup olmayacağını sordum. O da gayet motive bir şekilde oynayacağını, bir sorun olmayacağını söyledi. Sonra hem yoruldu hem de psikolojik olarak maçın şiddetlendiği anda içgüdüsel olarak zinde olan bir oyuncu aldım. Oyunda olduğu sürede yürekten oynadı. Çok karakterli bir oyuncu. İyi bir performans ortaya koydu. Kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum. Ndao, Konyaspor ile anlaştı." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler