Flaş transfer iddiası! Orkun Kökçü Beşiktaş'ta!

24.12.2018 - 03:07 | Son Güncellenme: 24.12.2018 - 03:07

Beyaz TV'deki Beyaz Futbol programında muhabir Sercan Dikme'nin haberine göre Beşiktaş, Feyenoord'dan Orkun Kökçü ile 4 yıllığına anlaştı. Sözleşme önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak.

Orkun Kökçü ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Beşiktaş bu oyuncuyu sezon bitiminde kadrosuna katacak. Genç yıldız sezonu Feyenoord'da tamamlayacağı için ligin ikinci yarısında Beşiktaş forması giyemeyecek.

Fenerbahçe ve Galatasaray da teklif yaptı

Bu oyuncu için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da teklif yaptığı, Beşiktaş yöneticisi Umut Güner'in 1 buçuk senedir oyuncu ve ailesiyle yakın temas kurduğu belirtildi.

Orkun Kökçü bu sezon Feyenoord A Takımı'nın formasını Hollanda 1. Ligi Eredivisie'de ilk kez giydiği Emmen maçında 1 gol, 1 asist yapmıştı. 17 yaşındaki hücum oyuncusu sonrasında takımının ligdeki Fortuna Sittard ve Den Haag mücadelelerinde de forma şansı buldu ama skor üretemedi.

Orkun'un babası ve menajerinden açıklama!

Programın ilerleyen saatlerinde Ertem Şener, kendisini Orkun Kökçü'nün babası Halis Kökçü'nün aradığını ve henüz anlaşma olmadığını, birçok kulüple görüşüldüğünü söylediğini belirtti. 

Halis Kökçü'nün yanı sıra Orkun'un menajeri Muzzi Özcan da sosyal medyadan bir anlaşma olmadığına dair açıklama yaptı ve oyuncunun Feyenoord'da mutlu olduğunu ifade etti. 

Senin için hazırladığımız haberler