Anastasios Bakasetas: "Trabzonspor formasıyla son maçıma çıktım"

21.01.2024 - 21:25 | Son Güncellenme: 21.01.2024 - 21:30

Son dakika haberleri. Süper Lig'de Galatasaray'a sahasında farklı kaybeden Trabzonspor'da Yunan yıldız Anastasios Bakasetas son maçına çıktığını söyledi.

Anastasios Bakasetas: "Trabzonspor formasıyla son maçıma çıktım"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray'a sahasında 5-1 mağlup olan Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas, bordo-mavili takımdan ayrıldığını duyurdu.

"Yapacağımız tek şey özür dilemek"

Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Yunan yıldız, "Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Yapacağımız tek şey özür dilemek. Böyle bir performansı hak etmiyoruz. İkinci yarı topları çok çabuk kaybetitk. Rakibimiz kaliteli bir takım. Yaptığımız hataları cezalandırdılar. 

"Trabzonspor formasıyla son maçıma çıktım"

Trabzonspor formasıyla son maçıma çıktım. Bu vedanın daha iyi olmasını isterdim. Böyle bir derbi mağlubiyeti olsun istemezdim ama hayatta bazen isteklerimiz olmuyor. Buradan ayrılırken herkese teşekkür etmek istiyorum. Burada sevgi ve saygı gördüm" dedi. 

Trabzonspor'da şampiyonluk sevinci yaşadı

30 yaşındaki yıldız oyuncu, Trabzonspor ile 121 karşılaşmaya çıktı, 33 gol ve 24 asist kaydetti. Yunan oyuncu ayrıca bordo-mavili takım ile 1 Lig 1 ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Panathinaikos ile anlaştı

Öte yandan Yunan yıldız, Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptğı Panathinaikos ile anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler