Real Madrid başkanı Florentino Perez'den şok Mbappe kararı!

21.05.2022 - 01:13 | Son Güncellenme: 21.05.2022 - 01:31

Dünya futbol gündemini transferi konusunda meşgul eden Kylian Mbappe için Real Madrid başkanı Florentino Perez taraftarları üzecek haberi futbolculara verdi

Real Madrid başkanı Florentino Perez'den şok Mbappe kararı!

AJANSSPOR HABER

İspanya Ligi La Liga'yı şampiyon bitiren Real Madrid sezonu Real Betis beraberliğiyle kapattırken başkan Florentino Perez önemli bir haberi futbolcularına verdi. 

Kylian Mbappe Real Madrid'e gelmeyecek

Başkan Florentino Perez, bu gece oynanan Real Betis maçının ardından soyunma odasında Real Madrid oyuncularına Kylian Mbappe'nin mor beyazlı ekibe katılmayacağını söyledi. Mbappe'nin henüz kararını vermediği ve hafta sonu transfer konusunda gelişmelerin yaşanacağı düşünülürken Perez'in bu kararı Real Madrid taraftarlarını üzdü. 

İlgini Çekebilir
Real Madrid'i hem futbolda hem de basketbolda dev finaller bekliyor
Habere Git

Isco ayrıldı Marcelo belirsiz

Öte yandan Real Betis maçının ardından Carlo Ancelotti, haziran ayında sözleşmesi sona erecek Isco ile sözleşme uzatma görüşmesi yapılmayacağını açıkladı. Ayrıca Real Madrid tarihinin en çok kupa kazanan ismi olan Marcelo ise maç sonunda tribünlerle adeta vedalaştı. Ancelotti  "Marcelo bize henüz veda etmedi. O hala bizim kaptanımız ve Şampiyonlar Ligi finaline kadar öyle kalacak" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler