Trabzonsporlu Fode Koita, Süper Lig'de kalacak

13.09.2023 - 23:07 | Son Güncellenme: 13.09.2023 - 23:12

Trendyol Süper Lig'de transfer hamleleri devam ediyor. Trabzonspor forması giyen Fode Koita'nın Süper Lig'den bir ekiple görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Trabzonsporlu Fode Koita, Süper Lig'de kalacak

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor'da yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen ve yemi takım arayışlarına devam eden Fode Koita'nın Süper Lig ekipleri ile görüşmeler yaptığı iddia edildi. 

Süper Lig'de kalacak

61 Saat'te yer alan habere göre; Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Fode Koita, Süper Lig’den bir takım ile görüşme halinde. Yarın nihai görüşmelerin yapılması bekleniyor. 

Kadro dışı kaldı

Trabzonspor'da yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen ve yeni takım bulması için verilen Fode Koita, kadro dışı kaldı. Tecrübeli oyuncunun yeni sezonda lisansı ise çıkarılmadı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Marek Hamsik salonda çalıştı, Fode Koita ise...
Habere Git

Yunanistan'dan teklif geldi

Fode Koita’ya Yunanistan Ligi ekiplerinden Apollon talip oldu. Gelen haberlere göre Gineli futbolcu için 200 bin Euro maaş teklifinde bulunulduğu öne sürülürken, kalan 1.3 milyon Euro civarındaki ücreti ise Fırtına’nın ödemesi istendi.

Trabzonspor kabul etmedi

Ancak Karadeniz devine yapılan bu teklif reddedildi. Trabzonspor, 32 yaşındaki forveti tamamen elinden çıkarmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler