Francesco Farioli, Beşiktaş'tan Valentin Rosier'i istiyor!

18.12.2023 - 18:46 | Son Güncellenme: 18.12.2023 - 19:02

Ülkemizde Alanyaspor ve Karagümrümk'te görev yapan Nice Teknik Direktörü Francesco Farioli, Beşiktaşlı futbolcuyu transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

Francesco Farioli, Beşiktaş'tan Valentin Rosier'i istiyor!

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Eric Bailly, Jean Onana ve Rachid Ghezzal’la birlikte önce kadro dışı bırakılıp sonra da affedilen Valentin Rosier'e tanıdık bir isim talip oldu.

Nice, Rosier'i istiyor

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; geçtiğimiz yaz 27 yaşındaki Fransız sağ beki kiralamak isteyen ancak Beşiktaş'tan olumsuz yanıt alan Ligue 1 Nice kulübü, siyah beyazlılara yeni bir teklifle gelmeye hazırlandığı öğrenildi. 

Faroili, Atal'ın yerine Rosier'i düşünüyor

Bir dönem Karagümrük ve Alanyaspor'u da çalıştıran Nice'in İtalyan Teknik Direktörü Francesco Farioli'nin, Filistin'e destek verdiği için kadro dışı bırakılan Youcef Atal'ın yerine Rosier'i talep ettiği belirtildi. 

Rosier'e karşılık Atal takası

Ligue 1'de şampiyonluk mücadelesi veren Nice'in, bu kez Beşiktaş'a Atal - Rosier takasını önereceği gelen bilgiler arasında.

Rosier'in sözleşmesi 2025'te bitiyor

Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek olan Rosier, bu sezon siyah beyazlı formayla 21 maçta forma giydi ve iki asist kaydetti. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Youcef Atal sezon sonu serbest kalacak

Fransız takımının Rosier'e karşılık Beşiktaş'a takasta önermeyi planladığı 27 yaşındaki Cezayirli sağ bek Youcef Atal'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 2018 yılından bu yana Nice forması giyen Atal'ın piyasa değeri 7 milyon Euro. Cezayir Milli Takımı formasını da 29 kez giyen tecrübeli futbolcu Nice'de bu güne kadar 115 maçta sahaya çıkarak 12 gol, 8 asist kaydetti. Youcef Atal bu sezon ise 6 maçta oynama şansı bulurken 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler