Franck Ribery'nin gelecek planları

07.05.2019 - 19:19 | Son Güncellenme: 07.05.2019 - 19:19

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Franck Ribery Bayern Münich ile son sezonunu yaşıyor. Ribery, gelecek planlarından ve Bayern Münich'de ki 12 yılını değerlendirdi. Takımdan arılmanın çok zor olacağına değinen Ribery şunları söyledi.

"12 yılın ardından ayrılmak zor olacak"

Bundesliga'nın resmi sitesinde yer alan habere göre Franck Ribery'nin açıklamaları şu şekilde yer aldı.

Franck Ribery:" Farklı düşüncelerim var. 12 yılın ardından ayrılmak çok zor ancak ben ve ailem burada çok güzel zamanlar geçirdik. Çok şey kazandım. Bunları asla unutamam" ifadelerine yer veren Ribery gelecek planlarından da bahsetti.

"Gelecek sezon ne yapacağımı bilmiyorum"

Franck Ribery: "Gelecek sezon ne yapacağımı bilmiyorum. Bazı opsiyonlar var. 1 veya 2 yıl daha kesinlikle futbol oynayacağım ondan sonra Bayern'e kesinlikle geri döneceğim" ifadeleriyle futbol hayatının ardından antrenör olmak istediğini belirten Ribery şöyle devam etti.

"Çocuklarım burada okula gidiyor ve güzel bir evimiz var"

Franck Ribery: " Buradan ayrılmak zor olacak çocuklarım burada güzel bir okula gidiyor ve güzel bir evimiz var. Kesinlikle geri döneceğim" ifadelerini kullandı.

"Karl Heinz Rummenige ve Uli Hoeness ile çok iyi ilişkilerimiz var"

Franck Ribery: "Karl Heinz Rummenige ve Uli Hoeness ile çok iyi ilişkilerimiz var. Son görüşme zordu ancak iyiydi. Bazen zorlu durumlara saygı duymak zorundasınız. Beni ve kulübe yaptıklarımı asla unutmayacaklarını söylediler. Bende onlara benim için yaptıklarını unutmayacağımı söyledim" ifadelerini kullanan Ribery, takım arkadaşı Arjen Robben'in ayrılığına da değindi ve şunları söyledi.

"Çok iyi uyum sağladık"

Franck Ribery: "Ajen ile wolfsburg maçından itibaren iyi uyum sağladık ve çok şey kazandık. Artık başka maceralara atılmak zorundayız" ifadelerini kullandı. Bayern'de ki 12 sene içersinde yaşadıklarına değinen Ribery şunları söyledi.

"Rüya gibiydi"

Franck Ribery: " Burada oldukça fazla güzel anım var. Ama 2013 rüya gibiydi. En iyi anım M' Gladbach'a attığım ve maçı kazandığımız gündü." ifadelerine yer verdi en kötü anısından da bahseden Ribery şunları söyledi.

"Hala acı veriyor"

Franck Ribery, en kötü anısını Chelsea'ye penaltılarla kaybettikleri 2011-2012 sezonu şampiyonlar ligi finali olarak belirtirken duygularını şu cümlelerle ifade etti.

Franck Ribery: " Her zaman maç kaybedebilirsiniz. Ancak o maçı domine etmiştik. Kendi sahamızda oynuyorduk. Hala acı veriyor. Hala beynimin bir tarafında yer alıyor" ifadeleriyle duygularını belirten Ribery son olarak "önemli olan geri dönebilmek. Burası benim evim"  ifadeleriyle röportaja son verdi.

Senin için hazırladığımız haberler