PSG, Arda Güler'i Transfer Etmek İstiyor

06.06.2022 - 13:07 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 13:18

Fenerbahçe transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen genç oyuncu Arda Güler'i, Paris Saint-Germain kadrosuna katmak istiyor.

PSG, Arda Güler'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Bu sezon Fenerbahçe'de gösterdiği müthiş performansla taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini toplayan genç yıldız Arda Güler'e Fransız devi Paris Saint-Germain talip oldu.

PSG, Arda Güler'in peşinde

TRT Spor'dan Barış Yurduseven'in iddiasına göre; Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain, sarı-lacivertli takımın genç yıldızı Arda Güler'i istiyor.

"Görüşmeler uzun süredir sürüyor"

Yurduseven sosyal medya hesabından yaptığı palaşımda, "PSG Arda Güler’i istiyor Fransızlar bu transferde çok istekli ve görüşmeler uzun süredir sürüyor" ifadelerini kullandı.

Sakatlandı

Bilindiği üzere, genç oyuncu sezonun bitimine 3 hafta kala sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı.

Birçok takım takip ediyor

Bu sezonki performansı

Bu sezonun başında Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın verdiği şansı çok iyi değerlendiren Arda Güler, İsmail Kartal döneminde de iyice vites yükseltmişti. 2005 doğumlu oyuncu bu sezon 24 maçta toplam 1.047 dakika süre aldı. Genç oyuncu buna karşın 7 gol atıp, 11 de asist yapmayı başardı. On numara pozisyonunda oynayan Arda Güler, kanatlarda da görev alabiliyor. 17 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi ise 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler