Fransız Ekibi Bordeaux, Burak Kapacak'a Talip Oldu | Transfer Haberleri

30.08.2022 - 13:41 | Son Güncellenme: 30.08.2022 - 14:21

Fenerbahçe transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen Burak Kapacak'a Fransız ekibi Bordeaux talip oldu. İşte detaylar...

Fransız Ekibi Bordeaux, Burak Kapacak'a Talip Oldu | Transfer Haberleri

Fenerbahçe'ye Bursaspor'dan büyük umutlarla transfer olan ancak bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Burak Kapacak'a Fransa'dan talip çıktı.

Burak Kapacak'a Bordeaux talip oldu

Fanatik'te yer alan habere göre; Fransa Ligi takımlarından Bordeaux'un kapısından dönüp Fenerbahçe'ye imza atan Burak istenilen performansı bir türlü gösteremedi. Takımdan ayrılması gündemde olan 22 yaşındaki futbolcuya bir kez daha Bordeaux talip oldu. 

Olumlu sonuç çıkmadı

Fransa'da transfer tahtasının kapanmasına kısa bir süre kalan Bordeaux kulübü bir kez daha Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Kapacak için görüşmelerde bulunan beyaz-lacivertli takım, henüz olumlu sonuç alabilmiş değil.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de 2 isim daha yolcu
Habere Git

Görüşmeler çıkmaza girdi

Fransa basınına göre Bordeaux, Fenerbahçe'den Burak Kapacak için temaslarda bulundu. Fakat Sarı-Lacivertliler ile yapılan görüşmelerin çıkmaza girdiği belirtildi. 22 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe ile anlaşma zemini bulamayan Bordeaux'nun Dinamo Batumi forması giyen Zuriko Davitashvili'yi kadrosuna katmak üzere olduğu ifade edilmekte. 

Senin için hazırladığımız haberler