Beşiktaş, Nice'in Ersin Destanoğlu için yaptığı transfer teklifini reddetti

02.09.2023 - 10:15 | Son Güncellenme: 02.09.2023 - 10:26

Teknik Direktör Şenol Güneş'in gelmesiyle birlikte formasını Mert Günok'a kaptıran kaleci Ersin Destanoğlu'na Fransız ekibi Nice'ten transfer teklifi geldi.

Beşiktaş, Nice'in Ersin Destanoğlu için yaptığı transfer teklifini reddetti

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Kasper Schmeichel ile yollarını ayıran Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor.

Nice'ten Beşiktaş'a Ersin Destanoğlu teklifi

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; geçtiğimiz günlerde Kasper Schmeichel ile yollarını ayıran Nice kulübü, Ersin Destanoğlu için Siyah-Beyazlı ekibe teklif yaptı.

6 milyon Euro'luk teklif

Haberde, Nice'in milli kaleci için yaptığı teklifin 6 milyon Euro olduğu ancak Beşiktaş'ın bu teklifi reddettiği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin genç yıldızı İngiliz ekibine transfer oldu!
Habere Git

Ersin formayı Mert'e kaptırdı

Teknik Direktör Sergen Yalçın döneminde takımın birinci kalecisi olan ve 1 Türkiye Ligi şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşayan 22 yaşındaki başarılı eldiven, teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından formayı Mert Günok'a kaptırmıştı.

Bu sezon forma şansı bulamadı

Kara Kartal ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Ersin Destanoğlu, bu sezon henüz forma şansı bulamadı.

Genç kaleci Beşiktaş ile 97 karşılaşmaya çıkarken Türkiye U21'in formasını da 7 kez giydi. 22 yaşındaki eldiven ligdeki son maçını geçen sezon (24.10.2022) 2-1 kaybettikleri Hatayspor karşılaşmasında giymişti.

İlgini Çekebilir
G.Saray'ın listesindeydi! Arda Turan devreye girdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler