Fransızlar Bursasporlu genç oyuncuya talip oldu!

23.04.2021 - 10:23 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 10:28

Fransa Ligi takımlarından Saint-Etienne, TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor forması giyen 20 yaşındaki oyuncu Batuhan Kör'ü transfer listesine aldı. İşte detaylar.

Fransızlar Bursasporlu genç oyuncuya talip oldu!

Bu sezon TFF 1. Lig ekibi Bursaspor ile başarılı bir performans ortaya koyan ve çıktığı 32 maçta 11 gol ve 1 asist ile oynayan Batuhan Kör'e Fransa Ligi'nden talip çıktı. Genç oyuncu Galatasaray ve Beşiktaş'ın da gündeminde yer alıyor.

Saint-Etienne, Batuhan Kör'ün peşinde

Fanatik'te yer alan habere göre; Bursasporlu genç golcü Batuhan Kör'e Fransa'dan talip çıktı. Fransa Lig 1 ekiplerinden Saint-Etienne 20 yaşındaki oyuncunun peşine düştü.

Claude Puel'den olumlu rapor

Fransız kulübü bir süredir golcü futbolcuyu izlemeye aldı. Saint-Etienne scoutları oyuncunun 3 maçını da Türkiye'de izleyerek deneyimli teknik adam Claude Puel'e olumlu rapor sundu. Fransızlar sezon sonunda yeşil-beyazlı kulüp kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Bursaspor 3 milyon Euro istiyor

Bu sezon Türkiye Kupası'nda Göztepe ile oynanan maçta 4 gol birden atan ve toplamda bu sezon 32 maçta 11 gol atan Batuhan Kör için kulübü en az 3 milyon Euro talep ediyor. 

Fatih Terim "izleyin" demişti

Beşiktaş'ın da sezon sonu için girişimde bulunmaya hazırlandığı Batuhan Kör için Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim sarı-kırmızılı takımın scout ekibine "takip edin" talimatı vemişti.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Bursaspor ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki santraforun piyasa değeri ise 725 bin Euro.

Senin için hazırladığımız haberler