Fransızlar yazdı! Damien Comolli'nin adresi...

17.05.2020 - 23:43 | Son Güncellenme: 17.05.2020 - 23:52

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra çeşitli takımlarla adı anılan Damien Comolli ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Comolli hangi takıma geçecek? Fransız basını yazdı.

Fransızlar yazdı! Damien Comolli'nin adresi...

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Fransız futbol adamı Damien Comolli ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Comolli, hangi kulüple anlaştı? Yeni görevi belli oldu mu? Gelişmeler ve detaylar haberde... 

Comolli'ye Fransa'dan talipliler çıktı

Başarısız geçirdiği Fenerbahçe dönemi sonrası yeni adresi merak konusu olan Damien Comolli'ye Fransa'dan talipliler çıktı.

Marsilya, Comolli'yi göreve getirmek istiyor

Fransız basınında yer alan haberlere göre; Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'nın, Andoni Zubizaretta'dan boşalan sportif direktörlük görevine Comolli'yi getirmek istediği iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak istiyorlar

Fransa'da Olimpik Marsilya haberleri yapan Le Phoceen sitesinde yer alan haberde, Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fransız devinin, Comolli'yi göreve getirerek transferde bombaları patlatmayı planladığı belirtildi.

Ülkesine dönmüş olacak

Daha önce kariyerinde Monaco ve Saint-Etienne gibi Ligue 1 ekiplerinde görev alan 47 yaşındaki spor adamı, Marsilya'yla anlaşması halinde yeniden ülkesine dönmüş olacak.

Fenerbahçe, Comolli ayrılığı için ne demişti?

Comolli'nin ayrılığı hakkında Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "12 Haziran 2018 tarihinde kulübümüzde Sportif Direktör olarak göreve başlayan Sayın Damien Comolli bugün itibariyle görevinden istifa etmiştir. Görev aldığı dönem boyunca özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, gelecek kariyerinde başarılar diliyoruz" denilmişti.

Comolli ne demişti?


Fransız futbol adamı da ayrılık kararı hakkında konuşmuştu. Comolli'nin açıklamaları şöyleydi:

"Daha önce de birçok kez ayrılmak istediğimi başkana ilettim ancak olmadı. Bu süre zarfında görevime tamamen konsantre olmuş şekilde çalıştım ve büyük finansal kısıtlamalarımıza rağmen rekabetçi bir takım oluşturmaya çalıştım.

Tamamen yeni bir yönetim anlayışına ve finansal modele ihtiyacı olan Fenerbahçe ve Türk futbolunun içinde bulunduğu durumu değiştirmek için uzun vadeli projeler üzerinde de çalıştım.

Takıma ve bana yöneltilen adil olmayan eleştirilere rağmen, ki yakın zamanda doğru olmadıkları kanıtlandı, Fenerbahçe taraftarları tarafından gösterilen inanılmaz tutkuya hayran kaldım. Takım için en iyisini diliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler