Fransızlar yazdı: Mostafa Mohamed'e 3 kulüp talip!

25.08.2021 - 08:53 | Son Güncellenme: 25.08.2021 - 12:18

Galatasaray transfer haberi... Fransız basını, Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'i transfer etmek isteyen 3 Fransız kulübünü duyurdu. İşte detaylar...

Fransızlar yazdı: Mostafa Mohamed'e 3 kulüp talip!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Detaylar haberde...

Fransız kulüpleri Mohamed'in peşinde

Galatasaray'ın Zamalek'ten transfer ettiği Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı takıma transfer olduğu günden itibaren taraftarların gönlüne adeta taht kurdu. Futbolcunun adı, Fransız kulüpleriyle anılmaya devam ediyor.

Lille, Bordeaux ve Marsilya devrede

Fransa'dan RMC Sport'un haberine göre; Burak Yılmaz, Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı gibi milli oyuncuların formasını giydiği Lille'in dışında Bordeaux ve Marsilya kulüpleri Mostafa Mohamed ile ilgileniyor.

Saint Etienne de süreci takipte

Ayrıca daha önce Zamalek ile görüşmeler yapan ve futbolcuyu Galatasaray'a kaptıran Saint Etienne'in de Mostafa Mohamed'in durumunu takip ettiği iddia edildi. 

Galatasaray'daki performansı

Mostafa Mohamed, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a katılmış ve sarı-kırmızılılarla oynadığı toplam 27 maçta 11 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler