Fransa basını duyurdu; ''Burak Yılmaz, Milli Takım kariyerine son verebilir''

09.11.2021 - 19:17 | Son Güncellenme: 09.11.2021 - 19:27

Lille formasıyla tekrardan eski günlerini hatırlatan 36 yaşındaki golcü oyuncu Burak Yılmaz hakkında Fransa basını flaş iddia ortaya attı. Burak Yılmaz Milli takımı bırakabilir... İşte tüm detaylar..

Fransa basını duyurdu; ''Burak Yılmaz, Milli Takım kariyerine son verebilir''

Fransa Ligue 1'de Lille formasıyla geçtiğimiz sezon PSG'yi geçerek şampiyonluğa ve Fransa kupasına sahip olan milli oyuncumuz Burak Yılmaz hakkında Fransa basını milli takıma veda edeceğini duyurdu. İşte o haberin ayrıntıları...

Lille'de yaşanan teknik direktörlük değişikliğiyle birlikte düşüşe geçen Burak Yılmaz, bu seneki performansıyla eleştirilerin hedefinde yer almaya başladı. Milli oyuncularımız Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın forma giydiği Lille son 4 maçtır galibiyet alamadı. 16 puanla 12. sırada yer alan Lille, lider PSG ile arasında ki puan farkı 16 oldu.

Fransız L'Equipe Gazetesi ise gündeme Burak Yılmaz hakkında flaş haber attı. Fransa'nın en çok okunan gazetelerinden olan L'Equipe, Türkiye 2022 Dünya Kupası'na katılamazsa Burak Yılmaz'ın milli takım kariyerine son verebileceği ifade edildi.

Ayrıca haberde, ''Burak Yılmaz, Türkiye ile 13 Kasım'da Cebelitarık'a, ardından 16 Kasım'da Karadağ'a karşı, 2022 Dünya Kupası'na katılmak için son şansını yakalamaya çalışacak. Bu maç ayrıca 36 yaşındaki forvetin Lille’e dönüşünde yorgun olmasına neden olacak. Yıldız forvet, Lille’in zorlu Monaco deplasmanından 48 saat önce takımına yorgun bir şekilde dönmüş olacak.'' ifadeleri de kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler