Fenerbahçe'de Fred neden sakatlandı? Ömer Üründül açıkladı!

30.10.2023 - 09:04 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 09:41

Ünlü yorumcu Ömer Üründül, Süper Lig'de Pendikspor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Fred'in sakatlıyla ilgili çarpıcı değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

Fenerbahçe'de Fred neden sakatlandı? Ömer Üründül açıkladı!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Pendikspor'u 5-0 yenerken, Fred'in sakatlanarak oyundan çıkması sarı lacivertlilerin tadını kaçırdı. Ünlü yorumcu Ömer Üründül ise Brezilyalı oyuncunun sakatlığın sebebini eksik idmana bağladı.

Fred'in sakatlık sebebi

Pendikspor karşısında İsmail Kartal'ın ilk 11'de forma şansı verdiği Fred, 9'uncu dakikada kenara değişiklik işaretinde bulundu. Brezilyalı futbolcu yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi.

Yorumcu Ömer Üründül, sol üst adalesinden sakatlanan Fred'in, eksik idman yaptığını öne sürdü.

"Fred, Fenerbahçe'de çok az işler yapıyor"

Sabah gazetesinde Fenerbahçe'nin Pendikspor maçını değerlendiren Üründül, şu ifadeleri kullandı:

"Haftalardır hem gazetemdeki köşemde hem de TRT'deki programlarımda sürekli Fred ve Tadic'in fizik açıdan düşüş içerisinde olduklarını belirttim. Hatta Tadic'in üstün kalitesiyle belli bir metrekarede oynadığını yazdım. Daha önceden tanıdığım Fred'in de Fenerbahçe'de çok az işler yaptığını söyledim. Bu konuda da önemli eleştiriler aldım. Ama yine haklı çıktım."

İlgini Çekebilir
Göğsünde "O"NUNLA 10'da 10
Habere Git

"3 tane sakat verilmesi kesinlikle kabul edilemez"

Fenerbahçe'nin Pendikspor ile oynadığı mücadelede 3 isim sakatlanarak oyundan çıktı. Fred ile birlikte Becao-Samet Akaydın ikilisi de maçta sakatlık yaşayan diğer isimler oldu.

Bu durumu da değerlendiren Ömer Üründül, "Fred'in daha 6. dakikada kasığı attı. İsmail Kartal'ın idmanlara ağırlık vermesi, futbolcuları da dinlendirmemesi gerekiyor. Dün gece bu kadar kolay maçta 3 tane sakat verilmesi kesinlikle kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de sakat oyuncuların durumu

Pendikspor maçı sonrası Fred, Becao ve Samet'in sakatlık durumu, maçın ardından çekilecek MR sonrası netlik kazanacak.

Senin için hazırladığımız haberler