Galibiyetin ardından Fenerbahçeli Fred'ten Crespo'ya övgü

21.09.2023 - 22:21 | Son Güncellenme: 21.09.2023 - 22:38

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi grup aşamasında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı 3-1 mağlup ettiği maçın ardından futbolcular önemli açıklamalarda bulundu.

Galibiyetin ardından Fenerbahçeli Fred'ten Crespo'ya övgü

AJANSSPOR-HABER

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda evinde konuk ettiği Danimarka ekibi Nordsjaelland'ı 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın ardından Sarı-Lacivertliler'in yıldızları Fred, Miguel Crespo ve Serdar Aziz önemli açıklamalarda bulundu.

Miguel Crespo: "Takıma yardım ettiğim için mutluyum"

Fenerbahçe için maçın yıldızlarından olan Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo "Performansımdan dolayı mutluyum. Hocamız da bugün fırsat verdi, ben de bu fırsatı en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Gol atarak takıma yardım ettiğim için mutluyum." dedi.

Gol sevinci neyi anlatıyor?

24. dakikada Fenerbahçe'yi öne geçiren başarılı orta saha oyuncusu gol sevincindeki hareketi için "Kendime bireysel bir mesaj, sadece işime odaklandığımı göstermek içindi." dedi.
 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den 64 yıl sonra ilk
Habere Git

Fred: "Crespo hayran olduğum bir oyuncu"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred, Miguel Crespo'ya olan hayranlığını "Hem kendi adıma, hem de takım adına iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. İyi mücadele ettik. Kazanma serimize devam etmek istiyoruz. Şimdi yapacağımız şey dinlenmek ve lig maçına hazırlanmak. Crespo çok çalışkan bir oyuncu. Hayranlık duyduğum bir futbolcu." ifadeleriyle belirtti.

Serdar Aziz: "Seriyi devam ettirmek istiyoruz"

Fenerbahçe'nin 3. golünü kaydeden Serdar Aziz "Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Her zamanki gibi müthiş bir atmosfer vardı. Taraftara armağan ediyorum. İyi oyun sergiledik. Kazandığımız için mutluyuz. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Geçen maçta asist yaptım bugün gol attım, kaçırdığım pozisyonlar da oluyor. İnşallah devamı gelir." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler