Fuat Çapa, Beşiktaş maçı öncesi işi sıkı tutuyor

02.12.2020 - 14:09 | Son Güncellenme: 02.12.2020 - 14:09

Teknik direktör konusunda istikrarsız bir görüntü ortaya koyan Kasımpaşa, Fuat Çapa ile birlikte Beşiktaş maçına hazırlanıyor. Yeniden göreve gelen Fuat Çapa, Beşiktaş maçı öncesinde oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor.

Kasımpaşa, Süper Lig'in 11. haftasında 4 Aralık Cuma günü Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı maça odaklandı. Kasımpaşa, Fuat Çapa yönetiminde 3 puan hedefliyor.

Kasımpaşa ısınma ve esneklik çalışmaları yaptı

Kemerburgaz Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve esneklik çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmasıyla süren idmanın, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandığı aktarıldı. Kasımpaşa, hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

Fuat Çapa işi sıkı tutuyor

Mehmet Altıparmak ile yolları ayıran ardından Kasımpaşa'da İrfan Buz dönemi de sadece 14 gün sürmüştü. Kasımpaşa'da Fuat Çapa ile sezon başında yollar ayrılmıştı. Fuat Çapa, Beşiktaş maçı öncesi antrenmanda futbolcularına sık sık uyarılarda bulunuyor.

Kasımpaşa ligde ne durumda?

Süper Lig'de 10 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan Kasımpaşa, 13 gol atıp 10 gol yedi. Kasımpaşa 15 puanla ligde 5. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler