Fuat Çapa: "Coşkusunu artıran bir Kasımpaşa var"

15.03.2021 - 21:31 | Son Güncellenme: 15.03.2021 - 22:41

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa yayıncı kuruluşa maçı değerlendirdi. İşte detaylar...

Fuat Çapa: "Coşkusunu artıran bir Kasımpaşa var"

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa, sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçtan sonra Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu. Çapa, takımından umutlu olduğunu söyledi.

Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren, isteyen, oynamayı düşünen, her süreçte oyun içerisinde olan bir Kasımpaşa vardı. Tercihleri doğru yapamadığınız zaman rakibin direnci artıyor. Bugün de öyle oldu. Bugün risk alması gereken taraf bizdik, öyle de oldu. 18 içerisinde olması gerekenler yoktu bugün. Çalışacağız buna. Her geçen gün coşkusunu artıran bir Kasımpaşa var. Bu bizi umutlandırıyor. Alternatiflerimiz biraz daha fazlalaştı. Maalesef hem stoperi oyundan almak zorunda kaldık hem de sakat olan oyuncuyu oyuna almak zorunda kaldık. Yine de son dakikada atılan gol ve puan için mutlu olmalıyız. Lig bir 5-6 hafta daha 2-3 takım için netleşecek"

"Koita ile ilgili soruyu bana sormayacaksınız"

Çapa, uzun zamandır kadro dışı olan Fode Koita’nın neden kadro dışı kaldığı ile ilgili yöneltilen soruya ise şu yanıtı verdi:

"Koita ile ilgili soruyu bana sormayacaksınız. Neden olduğunu siz de iyi biliyorsunuz. Onun için ne siz sorun ne ben bu soruyu cevaplayayım. Polemik oluşturmaya gerek yok. Koita’nın sportif olarak bir sıkıntısı yok. Bunun cevabını siz biliyorsunuz."

Senin için hazırladığımız haberler