Fuat Çapa: O düşüşe kırmızı verilmez

28.02.2021 - 18:36 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 18:40

Son dakika haberleri… Süper Lig’de Göztepe’ye 1-0 mağlup olurken, uzun süre 1 kişi eksik oynayan Kasımpaşa’da teknik direktör Fuat Çapa hakem kararlarını eleştirdi. İşte detaylar…

Fuat Çapa: O düşüşe kırmızı verilmez

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 27. haftasında Göztepe ile deplasmanda oynadığı maçtan 1-0 yenik ayrılan Kasımpaşa’da hakeme tepki var. Karşılaşmanın ardından 15. dakikada Luckassen’i atan Suat Arslanboğa’yı eleştiren teknik direktör Fuat Çapa şunları söyledi: 

"Bu zeminde oynamak ayrıcalık"

“Sahada 11 oyuncumuz varken de topa sahip olan, oynamaya çalışan bizdik. Göztepe kontrolü bize vermişti. Bu zeminde oynamak da seyretmek de ayrıcalık. Oyuncularımız çok zevk aldı. Ama kırmızı kart sonrası düzenimiz değişti. 

"Şu ana kadar 6-7 penaltımız verilmedi"

İnşallah kırmızı kartla ilgili bizim canımız yanmamıştır. Görüntülere tekrar tekrar baktım. Akşam yorumları dinleyelim. Bu konuda çok şanssız bir takımız. 6-7 penaltımız verilmedi. Bize çok çabuk kartlar çıktı. Geçtiğimiz haftalar da öyle. Futbolu güzelleştirmeye çalışıyoruz ama bu pahalıya mal oluyor. O düşüşü gördüyseniz kırmızı vermezsiniz. 

"Oyun sevindirici skor üzücü"

İkinci devre biraz daha önde basıp, top bize gelince doğru pozisyonları bulmak istedik. Başarılı da olduk ama gol atmakta sıkıntı yaşadık. İki forvet olmaması, 75 dakika 10 kişi oynadık... Puan anlamında üzücü, oyun anlamında sevindirici. Biz bundan sonra skor üretmeye çalışacağız. Rakibimizi tebrik ederim. Göztepe'ye başarılar dilerim.”

Senin için hazırladığımız haberler