Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa resmen açıkladı: Selçuk Şahin ve Poepon...

26.06.2018 - 13:58 | Son Güncellenme: 26.06.2018 - 13:59

Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Fuat Çapa, Kırmızı - Siyahlı takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Çapa, Selçuk Şahin,  Rydell Poepon ve Ramazan Övüç iddalarını yanıtladı.

Fuat Çapa, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Eskişehirspor'a geliş sürecini anlatan Fuat Çapa, transferler için de ayrı bir parantez açtı. Çapa, "Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile daha önce birkaç kez görüşmüştük. Kendisi ile anlaşmaya vardık. Daha önce de Eskişehirspor'da çalışmak istemiştim ancak şartlar oluşmamıştı. Transfer yasağı konusunda başkanımızla görüştük. Bu süreçleri yönetebilecek bir yönetimiz var. Bu konuda tecrübeliyiz diyebiliriz. Girişimlerin devam ettiğini ve kısa zaman içerisinde çözüme kavuşacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz sezondan çok az oyuncu kadroda kalacak. Sıfırdan bir kadro kuracağız.

Selçuk Şahin gibi lider bir oyuncu ile çalışmak isterim. Benimde transfer listemde olan bir oyuncu. Yönetimimiz de zaten bu oyuncu ile daha önceden temasa geçmiş. Yaşının yüksek gözükmesi bizim için problem değil. Selçuk gibi kariyerli bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bizimle anlaşmasını isterim. Bu transferde sona yaklaştık. 
Rydell Poepon benim transfer listemde yok ancak Poepon bildiğim kadarıyla Eskişehirspor'a menajerler aracılığı ile teklif edilmiş. Başkan ile tekrar bir araya geldiğimizde duruma bakıp kararımızı vereceğiz.  Ramazan Övüç, Eskişehirspor'da daha önce forma giymiş bir isim. Kendisi benim transfer listemde yer almıyor. Kulübün bana verdiği oyuncu listesinde de ismi yer almıyor." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler