NBA'de Furkan ve Cedi karşılaştıkları maç öncesi dostluk pozu verdi

13.02.2022 - 08:57 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 09:45

NBA'de Cleveland Cavaliers'ın deplasmanda Philadelphia 76ers'a konuk olduğu maçın öncesinde Türk oyuncular Cedi Osman ve Furkan Korkmaz bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

NBA'de Furkan ve Cedi karşılaştıkları maç öncesi dostluk pozu verdi

Cavaliers'ın Türk forveti Cedi Osman'la ev sahibi 76ers'li Furkan Korkmaz karşılaştıkları maç öncesi bir araya gelerek dostluk pozu verdi.

Wells Fargo Center'da oynanan maçı seyredenler arasında bulunan New York Başkonsolosu Reyhan Özgür de Türk bayrağı açarak Osman ve Korkmaz'ı selamladı. Özgür ile birlikte bazı Konsolosluk çalışanları ve Türk vatandaşları da Türk basketbolcular için tezahürat yaparak destek verdi.

Kazanan Furkanlı 76'ers oldu

Karşılaşmadan galip ayrılan taraf 103-93'lük skorla ev sahibi Philadelphia 76'ers oldu. Furkan Korkmaz 17 dakika sahada kaldığı maçı 9 sayı, 2 ribaunt ile tamamladı. Cedi Osman ise 25 dakika süre aldığı karşılaşmada  12 sayı, 3 ribaunt ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
NBA'de dev takas gerçekleşti!
Habere Git

Embiid'den 40 sayılı trible-double

Phili de Joel Embiid 40 sayı, 14 riabunt ve 10 asistle trible-double yaparak galibiyette başrolü oynayan isimdi. Bu sezonki 22. yenilgisini alan Cavs'ta Darius Garland 27 sasıyla takımının en skoreri olarak öne çıktı.

Bir gün önce deplasmanda Indiana Pacers'ı 120-113 mağlup eden Cedili Cavaliers bir sonraki maçında salı günü Atlanta Hawks'a konuk olacakken, Furkan Korkmaz'ın takımı 76ers aynı gün deplasmanda Boston Celtics'in karşısına çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler