FUT Esports, BBL Esports derbisi için FUT FEST düzenliyor!

14.05.2023 - 14:00 | Son Güncellenme: 14.05.2023 - 14:40

FUT Esports, BBL Esports ile mücadeleleri için FUT FEST düzenliyor. Geçtiğimiz günlerde ise BBL Esports'un Watch Party düzenleyeceğini duyurmuştuk.

FUT Esports, BBL Esports derbisi için FUT FEST düzenliyor!

FUT Esports FUT FEST mi düzenliyor?

BBL Esports ve FUT Esports, VALORANT Champions Tour 2023: EMEA liginde kendini gösterme fırsatı kazanan iki takımımız, 19 Mayıs Cuma günü akşam vakitlerinde mücadele edecek. Bu büyük mücadele öncesi BBL Esports'un İstanbul Volkswagen Arena'da Watch Party etkinliği düzenleneceğini açıklamasının sonrasında, FUT Esports takımı da bir etkinlik paylaştı.

12 Mayıs Cuma günü akşam vakitlerinde sosyal medya mecraları sayesinde yapılan açıklamalara göre FUT Esports, BBL Esports VALORANT mücadelesini FUT FEST'e dönüştürecek.

FUT Esports, FUT FEST'i nerede ve ne zaman yapacak?

Geçtiğimiz zamanlarda ESA Espor Arena ve birden fazla üniversitede Watch Party etkinlikleri oluştururken gözlemlediğimiz takım, bu mücadelede Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda etkinlik düzenliyor.

Yapılan açıklamalara göre 19 Mayıs Cuma günü saat 22.00'da başlayacağı bilinen mücadelenin etkinlik alanının da saat 19.00'da açılacağı biliniyor.

FUT FEST için biletler ne kadar olacak?

Girişlerin tamamen ücretsiz olduğu FUT FEST etkinliğine katılmak için takımın sosyal medya mecraları üzerinden paylaşmış olduğu form linkini kullanabilirsiniz. Açıklanana göre mücadele dışında birbirinden farklı etkinlikler ve konserler düzenlenecek.

Senin için hazırladığımız haberler