FUT Esports takımı VCT 2023 Tokyo'ya gitme hakkını elde etti!

26.05.2023 - 16:13 | Son Güncellenme: 26.05.2023 - 19:31

FUT Esports takımı, Team Vitality ile karşılaşmasının sonucunda galip gelerek VCT 2023 Tokyo'ya gitme hakkını elde etti.

FUT Esports takımı VCT 2023 Tokyo'ya gitme hakkını elde etti!

FUT Esports takımı VCT 2023 Tokyo'ya gitme hakkını nasıl elde etti?

Oyuncumuz Emir "Alfajer" Beder ve ekibi Fnatic, FUT Esports ile mücadelelerinde 2 - 1 skor ile kazanarak Tokyo finallerine gitmeye hak kazanmıştı. Bu başarısızlığının ardından mücadeleye devam eden FUT Esports, VCT 2023 Masters Tokyo'ya ulaşmak için gereken fırsatı 25 Mayıs Perşembe gününün gece vakitlerinde kazandı.

FUT Esports takımı, VALORANT Champions Tour 2023: EMEA Leauge Playoff'ta üst grup yarı finallerinde Fnatic takımına 2 - 1 kaybetmesinin ardından mücadelesine alt grup çeyrek finalinde Team Vitality ile 25 Mayıs Perşembe gününün akşam vakitlerinde mücadele etti.

FUT Esports takımı hangi skor ile kazandı ve sıralaması nedir?

Birbirini takip eden üç maçlık bir seri olan mücadelelerinin Split haritasında oynanan ilk mücadelesinde FUT Esports takımı, ikinci mücadelesinde ise Team Vitality 13 - 9 oranla galibiyeti kazanırken durumu 1 - 1 durumuna getirdi. Son karşılaşmada FUT Esports ise rakibine fırsat tanımayarak 13 - 6'lık bir oran ile karşılaşmayı 2 - 1 olarak kazandı.

Kazandıktan sonra alt grup yarı finallerinde Natus Vincere ile mücadele etmeye hak kazanan FUT Esports, VCT 2023 Masters Tokyo'ya gitme hakkını garantiye aldı. 26, 27 ve 28 Mayıs günlerinde olacak olan mücadeleler sonucunda VALORANT Champions Tour 2023: EMEA Leauge sıralaması netleşecek.

FUT Esports VALORANT takımının koçu bu olayı nasıl değerlendirdi?

VCT 2023 Masters Tokyo'da olacak olan büyük festivale bilet kazanmalarının sonrasında FUT Esports VALORANT ekibi koçu Eray "Gais" Sarıkaya, takımın sosyal medya mecrasından durumu değerlendirdi.

Eray "Gais" Sarıkaya, "Güzel bir seriydi. 2 - 1 kazandığımız için mutluyuz. Belki Haven'da erken girseydik oyuna 2 - 0'da bitebilirdi. Bence Vitality'den bir tık üstün takımız. En azından bunu iki sefer gösterdik. Finallerinden sonra kadro değişse de mental olarak her zaman üstün başlıyoruz Vitality'ye." ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler