Futbol camiası, Göksel Gümüşdağ'ı kötü gününde yalnız bırakmadı

20.07.2022 - 14:48 | Son Güncellenme: 20.07.2022 - 17:27

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ son yolculuğuna uğurladı. Cenazeye futbol dünyasından birçok isim katıldı.

Futbol camiası, Göksel Gümüşdağ'ı kötü gününde yalnız bırakmadı

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ hayatını kaybetti. Anne Gümüşdağ'ın cenaze namazı öğle namazına müteakiben Fatih Camisi'nde kılındı. Futbol camiasından birçok isim cenazede yer aldı.

Cenazeye Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve teknik direktörü Okan Buruk, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Fatih Terim ve TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop katıldı.

Ali Koç ve Mesut Özil ilk kez karşılaştı

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde aralarının açık olduğu söylenen Ali Koç ile Mesut Özil, tecrübeli futbolcunun Başakşehir'e transfer olmasının ardından ik kez karşılaştı. Koç ve Özil'in karşılaştıklarında selamlaşarak öpüştükleri görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı cenaze namazına Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda isim geldi.

Edoğan ve İmamoğlu selamlaşarak, tokalaştı

Cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İBB Başkanı İmamoğlu selamlaşarak tokalaştı. Erdoğan ve İmamoğlu'nun sadece tokalaştığı aralarında bir sohbet gerçekleşmediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler