Fenerbahçe’de Jorge Jesus’tan futbolculara Altay Bayındır fırçası!

10.10.2022 - 13:54 | Son Güncellenme: 10.10.2022 - 14:31

Jorge Jesus, Fenerbahçe’nin Valencia ile bulduğu 4. golden sonra kutlama için Altay Bayındır’a koşan Atilla Sazali, İsmail Yüksek ve Gustavo Henrique’ye sinirlendi.

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe-Karagümrük’ü son dakikalarda Mitchy Batshuayi’nin ayağından bulduğu golle 5-4 yendi. Karşılaşmada kalesine gelen gelen 4 isabetli şut da gol olan Altay Bayırdır tribünlerin bir kısmından tepki aldı. Altay Bayındır’ın yol açtığı penaltıdan sonra Karagümrük’ün üçüncü golü buldu. bu yüzden ıslıklanan kaleciye maç devam ederken hem tribünler hem de sahadaki futbolcu arkadaşları destek verdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş taraftarını çıldırtan rakamlar! Fenerbahçe'de Batshuayi…
Habere Git

Penaltıdan önce Altay Bayındır’dan pas

Fenerbahçe’nin penaltıdan Valencia ile 4. golünü bulduğu pozisyon Altay Bayındır’ı n uzun ve isabetli pasıyla başladı. Altay’dan aldığı topla sol kanatta atak geliştiren Valencia’nın şutu elle kesildi. VAR müdahalesi sonrası hakem Atilla Karaoğlan penaltı noktasını gösterdi. 

Valencia ağlara gönderdi, arkadaşları Altay’a koştu 

Enner Valencia, kazanılan penaltıda topu ağlara gönderdikten sonra sarı lacivertliler büyük sevinç yaşadı. Golün ardındanAttila Szalai, İsmail Yüksek ve Gustavo Henrique depar atarak Altay Bayındır’a sarılmaya gitti. 

İlgini Çekebilir
Caner Erkin Fenerbahçe golüne sevindi mi? O anı anlattı
Habere Git

Jesus sinirlendi! 

Üç futbolcunun attığı bu depar Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un sinirlenmesine neden oldu. Saha içine keder giren Jesus, hem İsmail Yüksek’e hem Gustavo Henrique’ye hem de Attila Szalai’ye bağırarak tepki gösterdi. 

İlgini Çekebilir
Bir Süper Lig klasiği! Dramdan 3 puanı çıkarmak çok şey...
Habere Git

Altay Bayındır’ın daha fazla baskı altına girmesini istemedi

Portekizli teknik direktörün bu hareketiyle kalecisinin daha fazla baskı altına alınmasını amaçladığı belirtiliyor. Nitekim, dakikalar sonra Fenerbahçe’den kiralık olarak Karagümrük’e giden Burak Kapacak kafasıyla Altay Bayındır’ı avladı. Kapacak golden sonra sevinmedi.

Soyunma odasında Altay Bayındır'a destek

Karşılaşmada duygusal anlar yaşayan Altay Bayındır, Mitchy Batshuayi’nin golünden sonra büyük sevinç yaşadı. Hakemin son düdüğü çalmasıyla da kendini yere bıraktı. Daha sonra galibiyet için taraftarları selamladı. Futbolcuların soyunma odasına duygusal anlar yaşayan Fenerbahçe kaptanı Altay Bayındır’a destek verdikleri öğrenildi. Milli kalecinin “Neden böyle oluyor? Anlamıyorum” dediği belirtiliyor. 

Altay Bayındır’ın Fenerbahçe performansı

Altay Bayındır Fenerbahçe’ye 2019-2020 sezonunda 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Ankaragücü’nden geldi. Sarı lacivertli formayla her kulvarda toplam 117 karşılamaya çıktı. Bu maçlarda 132 gol yerken 35 kez kalesini gole kapatmayı başardı. Fenerbahçe'de kaptanlık görevini yürüten Altay Bayındır bu sezon Kadıköy’de oynanan Solvacko dışında tüm karşılaşmalarda yani 16 maçta kaleyi korudu.  Milli oyuncu, 17 gol yerken 7 karşılaşmada kalesini kapatmayı başardı.  Süper Lig’de 8 karşılaşmada görev yapan Altay Bayındır 10 gol yedi. Bu gollerin 9’u Kadıköy’deki Karagümrük (4), Ümraniye (3) ve Adana Demirspor  (2) karşılaşmalarında geldi.

Senin için hazırladığımız haberler