Futbolculardan ortak karar! Beşiktaş yönetimi şaşkın!

02.04.2020 - 08:44 | Son Güncellenme: 02.04.2020 - 08:50

Dünyayı tehdit eden COVID-19 salgını sebebiyle dev kulüplerin oyuncuları alacaklarında indirime gitti. Beşiktaş da dünyanın önemli kulüplerinin uyguladığı modeli hayata geçirmek istedi. Pekiyi futbolculardan yönetime nasıl bir cevap geldi? Yönetimin talebini hangi futbolcular kabul etti?

Futbolculardan ortak karar! Beşiktaş yönetimi şaşkın!

Koronavirüs salgını sebebiyle Süper Lig’e zorunlu ara verilmişti. Bu ara, kulüplerin mali açıdan da kayıp yaşamasına neden olacak. Bu süreci daha az zararla kapatmak isteyen Beşiktaş, futbolculardan indirim istedi. Futbolcuların yanıtı ise yönetimi şok etti. Detaylar haberde…

Beşiktaş, takımın bütçesini azaltmak için harekete geçti

Salgın nedeniyle bağış kampanyasını da ertelemek zorunda kalan Beşiktaş Yönetimi, futbol takımının bütçesini azaltmak için düğmeye bastı

Yabancı futbolcularla görüşme yapıldı

Skorer’de yer alan habere göre; ilk etapta yabancı futbolcularla ön görüşme yaparak yıllık ücretlerinde indirim için nabız yoklayan siyah-beyazlılar hiç kimseden olumlu yanıt alamadı.

Yeni görüşmeler olacak

Sözleşmesi süren oyuncularla temasa geçen idarecilerin bu isimlerle 2. görüşmeyi yapacağı aktarıldı.

Beşiktaş yönetimi futbolculardan ne bekliyor?

Yönetimin kafasındaki planın yüzde 50 indirim olduğu ortaya çıktı.

Dünya devlerinin modeli nasıl?

Barcelona ve Juventus’un bile oyuncularından indirim istediği bu dönemde harcamaları azaltmaya kararlı olan yönetimin ikinci etapta yüksek maaş alan yerlilerle masaya oturacağı bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler