Futbolun insanları birleştirme gücü var

17.08.2017 - 15:36 | Son Güncellenme: 17.08.2017 - 15:36

Futbolun insanları birleştirme gücü var
Uluslararası Futbol Federasyonu (FIFA) Elçisi ve 2013 Rusya Güzellik Yarışması'nın kazananı Viktorya Lopireva, futbolun insanları birleştirme gücü olduğunu ve Rusların 2018 FIFA Dünya Kupası için dünyanın dört bir yanından ülkelerine gelecek taraftarları ağırlamak için heyecanla beklediklerini söyledi.
Lopireva, Rusya'nın ev sahibi olduğu Konfederasyonlar Kupası'nın Almanya ile Şili arasında oynanan ve Almanya'nın 1-0'lık skorla kupayı kazandığı final maçı öncesinde Russia Today'e (RT) konuştu.
Lopireva Konfederasyonlar Kupası'na ev sahipliği yaptık, Dünya Kupası'na da ev sahipliği yapacağız. Bu ülkemizin tarihinde ilk kez oluyor ve harika bir şey dedi.
Rusların gelecek yıl gerçekleşecek Dünya Kupası'nı ağırlayacak olmaktan heyecan duyduğundan emin olduğunu belirten Lopireva, Rusya vatandaşı olarak her birimiz buna dahil olmaktan memnuniyet duyacağız. Bu büyük etkinliği desteklemek için herkes gönüllü olmak isteyecektir. Yabancı misafirlerimizi yalnızca Moskova ve St. Petersburg'da değil, diğer 9 kentimizde de ağırlayacak olmamızdan çok mutluyum ifadelerini kullandı.
Dünya Kupası'nın taraftarlara Rusya'nın dört bir yanını gezme fırsatı vereceğini vurgulayan Lopireva, FIFA elçisi olarak Futbol spordan daha fazlası. Futbolun insanları birleştirme gücü var. Hangi milletten, dinden olursanız olun, kim olursanız olun, futbolda maç ve atmosferin tadını çıkarabilirsiniz. Sizleri bekliyoruz dedi.
Manchester City Teknik Direktörü Guardiola ile verdiği pozla şöhretini Rusya sınırlarının ötesine taşıyan Victoria Lopyreva, dünya basınının da en çok röportaj yaptığı spor spikeri oldu.
Güzel spiker Nusr-et'le de fotoğraf çektirmişti.
Rusya'nın en tanınmış isimleri arasında yer alan güzel Victoria'nın Instagram sayfasını 980 bin kişi takip ediyor ve her paylaşımı binlerce beğeni alıyor. Futbolu çok seven Victoria, fırsat buldukça maçlara gidip tribünden izliyor.
Victoria Lopryeva 2008’de Survivor yarışmasının Rusya versiyonunda yer aldı ancak fazla başarılı olamadı. Güzel model ilk haftalarda elenen isimlerden biri oldu.
Her ne kadar mankenlik ve sunuculuğu tercih etse de Victoria Rostov Ekonomi Devlet Üniversite İşletme Bölümü mezunu.
Futbolla yakından ilgilenen Victoria bir dönem televizyonda spor programı sundu.

Güzel model ayrıca, Rusya Süper Ligi’nin 2014-2015 sezonunda tanıtımına büyük katkı sağlaması nedeniyle ödüllendirildi. (Fanatik)

İşte Rus güzelin sosyal medya paylaşımları:
Senin için hazırladığımız haberler