Futbolun yaşayan efsanesi Pele'den kötü haber

18.09.2021 - 00:23 | Son Güncellenme: 18.09.2021 - 00:31

Son dakika spor haberleri... Dünya futbolunun yaşayan en eski yıldızı Pele geçirdiği ameliyatın ardından bir kez daha yoğun bakıma kaldırıldı. İşte detaylar...

Futbolun yaşayan efsanesi Pele'den kötü haber

AJANSSPOR-HABER

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında gösterilen Pele'den hayranlarını üzen haber. Brezilyalı futbol efsanesi, Sao Paulo’daki Albert Einstein Hastanesi’nde bir kez daha yoğun bakım ünitesine alındı.

Pele ameliyat oldu

80 yaşındaki eski futbolcunun geçtiğimiz günlerde yapılan testler sonucunda kalın bağırsağında tümör tespit edilmişti. Pele de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz cumartesi sağ kolonda şüpheli bir lezyonu çıkarmak için ameliyat oldum" ifadelerini kullanarak operasyon geçirdiği bilgisini paylaşmıştı.

Tedirgin eden haber

Ameliyattan sonra yoğun bakımdan çıkan Brezilyalı eski futbolcu, sağlığının iyi olduğu mesajını vermişti. Hatta efsane futbolcu paylaştığı son fotoğrafta yorgun görünmesine rağmen iki yumruğunu havaya kaldırarak iyi olduğunu göstermek istedi. Ancak ESPN'in haberine göre Pele yeniden yoğun bakıma alındı. 

3 Dünya Kupası şampiyonluğu var 

Pele, Brezilya Milli Takımı ile 1958, 1962 ve 1970'te Dünya Kupası’nı kazanırken, "Siyah İnci" lakabını alçış ve mşlyonları kendine hayran bırakmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler